Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Denemedim ama getiriliyordur heralde.Yine de TR'ye getirebilir miyim kargoyu?
Denemedim ama getiriliyordur heralde.Yine de TR'ye getirebilir miyim kargoyu?
Hangi ülkelerde geçerli?Denemedim ama getiriliyordur heralde.
Brezilya 10-20 dolar alabiliyorsun.Hangi ülkelerde geçerli?
Direkt Trendyol Cüzdan'a mı aktarıyor parayı yoksa kupon mu veriyor? Geçen verilen kuponları birçok kategoride kullanamıyorduk. Eğer gene öyle olursa, uğraşmaya değmez.
Doğru mu bu kupon işi?Brezilya 10-20 dolar alabiliyorsun.
Diğer ülkeler 7-20 TR dışında çoğu ülke.
Sınır var mıydı kupon için mesela 10 dolarlık kupon için 20 dolar harca gibi?Brezilya 10-20 dolar alabiliyorsun.
Diğer ülkeler 7-20 TR dışında çoğu ülke.
hocam onun için kaç kişi lazım ve alt sınırı varmı?Ana konu yazmanızla ana konu olmuyor yalnız moderatör seçmesi lazım.
Bunu 25 kişiye yaptırana kadar gidin Aliexpress ödül kardeşliği 20 dolar kupon yapın.
Doğru.
Sınır yok 10 dolar için 1-2 cihaz yetiyor 20 dolar biraz zor ama bunu yaptırana kadar 20 doları yaptır.Sınır var mıydı kupon için mesela 10 dolarlık kupon için 20 dolar harca gibi?
hocam onun için kaç kişi lazım ve alt sınırı varmı?
10 dolarlık kupon için kargo ücreti olmayan rgb led şerit önerin var mı? Sadece vergi ödemek istiyorumDoğru.
Sınır yok 10 dolar için 1-2 cihaz yetiyor 20 dolar biraz zor ama bunu yaptırana kadar 20 doları yaptır.
Dolu var arat bul kendin olumlu yorumları olan.10 dolarlık kupon için kargo ücreti olmayan rgb led şerit önerin var mı? Sadece vergi ödemek istiyorum
O geçerli olmama durumu senin cüzdanındaki para yetmediği için mesela 40tl mousepad var sepete ürünü ekleyince kuponlar kısmında 25tl paylaş kazan gözükmüyor çünkü kuponu kullansan bile sana 15tl daha lazım ama 15tl trendyol cüzdana yüklersen kuponu kullanabiliyorsunDirekt Trendyol Cüzdan'a mı aktarıyor parayı yoksa kupon mu veriyor? Geçen verilen kuponları birçok kategoride kullanamıyorduk. Eğer gene öyle olursa, uğraşmaya değmez.
Telegramda gruplar var 10dkknı almıyor hocamBununla ugraşcagıma gider dişarı cikar yerden para bulmaya calısırım hemde gezmiş olurum
Cepten kazan diye bi youtube kanalı var knk onun son videosunu izleyebilirsinALLAAAAAAAAAH TAM KULAKLIK ALACAKTIM ALLAAAAAAAAAAHHHH
Teşekkürler dostum umarım ana konu seçilir ne zaman başlıyoruz koleksiyonları kaydetmeye?
Alakası yok. Benim bahsettiğim birçok kategoride kullanılamaması. Dijital ürünler vs. gibi.O geçerli olmama durumu senin cüzdanındaki para yetmediği için mesela 40tl mousepad var sepete ürünü ekleyince kuponlar kısmında 25tl paylaş kazan gözükmüyor çünkü kuponu kullansan bile sana 15tl daha lazım ama 15tl trendyol cüzdana yüklersen kuponu kullanabiliyorsun