Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Nasıl yapılıyor link atabilir misin?Olmadı ülke değiştirip alabiliyorsun.
Nasıl yapılıyor link atabilir misin?Olmadı ülke değiştirip alabiliyorsun.
Tr de yok felan dedilerya ben onu sormuştum dolarmı kazanıcaz çok iyi olur dolar kazansakTrendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.
Kısaca ürünleri favoriye ekle ordan koleksiyon oluştur paylaş ama bunları mobilde yapman lazım.
Olmadı ülke değiştirip alabiliyorsun.
Banada atarmısınNasıl yapılıyor link atabilir misin?
Onların dediği AliExpress değil mi?Tr de yok felan dedilerya ben onu sormuştum dolarmı kazanıcaz çok iyi olur dolar kazansak
Yeni bir paylaş Kazan ile beraberiz
27-28-29 Nisan tarihlerinde Trendyol mobil uygulamasını indir, favorilerim menüsü üzerinden beğendiğin ürünleri seç, koleksiyonunu oluştur ve arkadaşlarınla paylaş! Koleksiyonun 25 kaydedilmeye ulaştığında 25 TL kazan. Her kullanıcı tek bir koleksiyonundan ödül kazanabilecektir.
Trendyol Paylaş Kazan'la 5000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiğin satıcıları ve oluşturduğun koleksiyonları paylaş, 5000 TL değerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
Maalesef yine 25 TL
Kampanyanın son günü: 29 Nisan 23:59
Bu konu altından koleksiyonunuzu paylaşıp birbirimize destek olabiliriz
İyi Forumlar.
Kaydettim.En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Sıkıntı olmaz .Şimdi buraya atsak sıkıntı olmaz demi? Yoksa atacağım.
Ee,bana ne bildirim gelmiş,ne de para gelmiş. Neden?Kaydettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı olmaz .
Konunun amacı bu zaten yardımlaşmak.
https://ty.gl/v9eqqks1 kaydettimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Hemen gelmez. 29unda kupon gelir. Bildirimde gelmez.Ee,bana ne bildirim gelmiş,ne de para gelmiş. Neden?
Kaydettim.
Sıkıntı olmaz .
Senin linkini atsana kaydedelim.Kaydettim.
Sıkıntı olmaz .