Kapiciveyselefendi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 234
Fiyatı 3800 tl g29 u çok seviyorum sizce almaya değer mi(aynısı başka satıcılarda 4500 tl civarı 3800 e buldum ben)
Hocam bunda vites yok sanırım benim baktiğımda pedallar direksiyon ve vites vardıAmazonda 3495 TL
![]()
Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti özelliklerini incele, 12.419,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Paket içeriği zaten direksiyon ve pedal sistemi geliyor. Ben şahsen g920 kullanıyordum daha güzel gözüküyor gözüme.Hocam bunda vites yok sanırım benim baktiğımda pedallar direksiyon ve vites vardı
G920 çok pahalı hocam indirimsiz fiyatı 5000 tlPaket içeriği zaten direksiyon ve pedal sistemi geliyor. Ben şahsen g920 kullanıyordum daha güzel gözüküyor gözüme.
o paraya g29 alacağına bu alınır. amazon almanyadan geliyor ancak amazon dünyanın en güvenilir online alışveriş sitelerinden biridir. Logitech G923 Direksiyon m Pedallar, 1000 Hz'e kadar TrueForce güç geri bildirimi, duyarlı sürüş, otomatik başlatma. PS5, PS4 ve PC için Çift Debriyaj Hakiki Deri Direksiyon - Siyah: Amazon.com.trFiyatı 3800 TL g29 u çok seviyorum sizce almaya değer mi(aynısı başka satıcılarda 4500 TL civarı 3800 e buldum ben)
Eyvallah hocam değerlendiricem bunudao paraya g29 alacağına bu alınır. amazon almanyadan geliyor ancak amazon dünyanın en güvenilir online alışveriş sitelerinden biridir. Logitech G923 Direksiyon m Pedallar, 1000 Hz'e kadar TrueForce güç geri bildirimi, duyarlı sürüş, otomatik başlatma. PS5, PS4 ve PC için Çift Debriyaj Hakiki Deri Direksiyon - Siyah: Amazon.com.tr
Vergi olarak ne kadar ekleniyor peki ?o paraya g29 alacağına bu alınır. amazon almanyadan geliyor ancak amazon dünyanın en güvenilir online alışveriş sitelerinden biridir. Logitech G923 Direksiyon m Pedallar, 1000 Hz'e kadar TrueForce güç geri bildirimi, duyarlı sürüş, otomatik başlatma. PS5, PS4 ve PC için Çift Debriyaj Hakiki Deri Direksiyon - Siyah: Amazon.com.tr
Orada yazan vergi dahil fiyatıVergi olarak ne kadar ekleniyor peki ?
Alınır.Fiyatı 3800 TL g29 u çok seviyorum sizce almaya değer mi(aynısı başka satıcılarda 4500 TL civarı 3800 e buldum ben)
satınalma sayfasına geçince detaylı olarak gösteriyor.Vergi olarak ne kadar ekleniyor peki ?