🔥İndirim 5 Dakikada Nasıl Hepsiburada 10 TL Hediye Çeki Alınır? (Kampanya Bitti)

Arkadaşlar anlamadığım bir kısım var
Ben kendimden yaptım ama annemin şifreleri ile girdiğimde en sona kadar giriyorum, en son bir daha şifre istiyor o şifreyi başta istenen şifreyi yazıyorum beklenmedik bir hata oluştu diyor?

Arkadaşlar anlamadığım bir kısım var
Ben kendimden yaptım ama annemin şifreleri ile girdiğimde en sona kadar giriyorum, en son bir daha şifre istiyor o şifreyi başta istenen şifreyi yazıyorum beklenmedik bir hata oluştu diyor?
Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Ekler

• Screenshot_20210427-203524.jpg
    Screenshot_20210427-203524.jpg
    360.6 KB · Hit: 85
Son düzenleme:
Tamamdır bir de öyle deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir şey değişmedi ya:( Böyle diyor
Başka bir çözüm yolu bilmiyorum, uygulamanın dediği gibi daha sonra tekrar deneyebilirsin.

Başka bir çözüm yolu bilmiyorum, uygulamanın dediği gibi daha sonra tekrar deneyebilirsin.
Denese bile bir şey değişmez 10tl lik hepsiburada olayı kalmış maalesef daha bugün kalktı

Tamam tamam kampanyayı kapatmışlar... Şansa bak :D

Hesapları nasıl sileceğimiz hakkında bilgin var mı ? Kartları sildim ama hesapları sileyim siliniyorsa.
Hesaplar silinmiyor diye biliyorum ancak detaylı bakmadım.

Tamam tamam kampanyayı kapatmışlar... Şansa bak :D

Hesapları nasıl sileceğimiz hakkında bilgin var mı ? Kartları sildim ama hesapları sileyim siliniyorsa.
dursun bir zararı olmaz en fazla mesaj atar dururlar iyi ekmeğini yedik allah affetsin darısı ileriye :D

Geri