Capgras
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 381
Ben yaptım merak ettiğim şey bu etkinlik tekrardan gelecek mi?Şuan hala var
Ben yaptım merak ettiğim şey bu etkinlik tekrardan gelecek mi?Şuan hala var
Razer gold pini olarak al.Aldım fakat 10tlik steam cüzdan kodu kalmamış bu aldığım kodun geçerlilik süresi kaç gün.
Tüm oyun pinleri kapatılmış muhtemelen etkinlik bitene kadar kapatırlar10 TL'ye Razer Gold alıp Razer'ın sitesinden 10 TL'ye Steam kod alanlar vardı.
Yani alternatif yoldan hala Steam kodu alınabiliyor ancak detaylarını bilmiyorum. Önceki sayfalarda anlatılmıştı.
Hala Razer Gold alarak Razer'ın sitesinden 10 TL'lik Steam cüzdan kodu alınabiliyor.Tüm oyun pinleri kapatılmış muhtemelen etkinlik bitene kadar kapatırlar![]()
Razer Gold olarak satın aldım HB kodları 3 saattir elime ulaştırmadıHala Razer Gold alarak Razer'ın sitesinden 10 TL'lik Steam cüzdan kodu alınabiliyor.
Bunu da engelleyeceklerdir diye düşünüyorum, o yüzden elinizi çabuk tutun.
Alıntıyı görüntüle
Bazen geç gelebiliyor, benim bir kodum da geç gelmişti.Razer Gold olarak satın aldım HB kodları 3 saattir elime ulaştırmadı![]()
Aldım fakat 10tlik steam cüzdan kodu kalmamış bu aldığım kodun geçerlilik süresi kaç gü
Hala Razer Gold alarak Razer'ın sitesinden 10 TL'lik Steam cüzdan kodu alınabiliyor.
Bunu da engelleyeceklerdir diye düşünüyorum, o yüzden elinizi çabuk tutun.
Alıntıyı görüntüle
Tüm pinlerde bu yazıyor
Peki beni niye 2 kere alıntıladın?
Sonuncuyu ben aldım dün hocamAldım fakat 10tlik steam cüzdan kodu kalmamış bu aldığım kodun geçerlilik süresi kaç gün.
Dün sonuncuyu ben aldım hocam.2 Tane fanta alın iftarda içersiniz10TL'lik Steam cüzdan kodu 12TL olmuş yaa.
BilmiyorumPeki beni niye 2 kere alıntıladın?