Eğer ekran görüntüsü almadıysan yada bir yere yazmadıysan geçmiş olsun kodu aldığın hesapta bir daha alamıyorsun.Merhaba, ben firsati kullan dedim kopyaladim zannettim kapattim uygulamayi ama kullanmamisim nereden gorecegim?
Kanka çevrene yaptır alırsın. Biz yine az aldık. Bazı ölücüler var 1000-2000 tane alıp satıp paraya çeviriyor.yavaş la ben daha 1 tane alamadım hata veriyor.
Zaten bilgilerden herhangi birini yanlış girince uyuşmuyor diyor. Yani onlarda olan bilgiyi onaylıyorsun bir neviKimlik istemeleri sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın da 10 TL için kimseye kimlik no mu vermem.
Ben bir sorun yaşamamıştım, bilmiyorum.@Emir Aydın ben Vodafone Pay'e giriş yapmaya çalıştığımda hata veriyor nasıl çözeceğim?
Vodafone en ünlü telekominikasyon şirketlerinden biri. Her gün bir sürü insan hat almak için bu şirkete TC'sini veriyor zaten. Ayrıca onlar TC'ni zaten biliyor, doğru yazmadığın sürece uygulamaya giremiyorsun.Kimlik istemeleri sıkıntılı
Bu arada tc den bişey olmuyor sıkıntı olan kimlik fotokopisi kargocuya bile kimlik no veriyon işe yarasa çoktan çalınırdı kimin çaldığını nerden bileceksin yıl olmuş 2021Kimlik istemeleri sıkıntılı
Şuan hala varBu kampanya tekrardan gelecek mi?