24 inç mi 27 inç mi

blentpge

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Arkadaşlar 2 monitörüde kullanan varsa yorumlarınızı beklıyorum sizce 27 inç cok büyük gelirmi kullanmak için arada kaldım karar veremıyorm

İkisini de test etmişliğim var. 1080P için en ideal boyut 24 inch. 27 inch de 1080P oynamak istediğinde pikselleri sayarsın. Kısacası 24 inch daha küçük ancak oyunlarda 27 inche göre daha keskin bir görüntü sağlar.

Uzun süre olmasa da kısa süreli deneyimleme imkanım oldu. 27" bence büyük değil hatta ideal bile sayılır. Ben monitör alacak olsam ama 27" almaya çalışırdım.

İkisini de test etmişliğim var. 1080P için en ideal boyut 24 inch. 27 inch de 1080P oynamak istediğinde pikselleri sayarsın. Kısacası 24 inch daha küçük ancak oyunlarda 27 inche göre daha keskin bir görüntü sağlar.
yani 2k kullanmayacaksan 24 inc daha iyi gider diyorsun

27 inç iyidir şuan en ideal boyut ve çözünürlük 27 inç 1080p dir bana göre. Tabi bu durum bütçeye ve kullanıma göre değişir.

Kardeşim 27 inç kullan derim. Bilmiyorum ama ya milletin gözleri çok keskin yada benim gözlerim çok bozuk. Ben 42 inç tv den 1.5 metre mesafeden anca görüyorum pikselleri. 27 inç bir çok editöründe söylediği gibi en ideal oyuncu monitörüdür bence. Seçim sana kalmış.

24 inç en idealidir oyun için üstü gereksiz. 27 inç alacaksan Curved al. Fakat ona da gerek yok. Oyun için 24 inçten şaşma.
hani arada proje de çizicem sizce 24 inç sorun yaratırmı yani o kadar buyuk biir fark yok dımı aralarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim 27 inç kullan derim. Bilmiyorum ama ya milletin gözleri çok keskin yada benim gözlerim çok bozuk. Ben 42 inç tv den 1.5 metre mesafeden anca görüyorum pikselleri. 27 inç bir çok editöründe söylediği gibi en ideal oyuncu monitörüdür bence. Seçim sana kalmış.
yine kararsızda bıraktınız beni

hani arada proje de çizicem sizce 24 inç sorun yaratırmı yani o kadar buyuk biir fark yok dımı aralarında
Var, 27 inç fazla büyük gereksiz 1080pde. 24 inç öneririm her işini görür.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine kararsızda bıraktınız beni
Çok kişisel bir seçim aslında. Dediğim gibi ben 42 inç tv den bile rahatsız değilim. Önümüzdeki hafta 27 inç bir monitör alacam ve kullanıcam. 27 inç oyunlar için ve karma kullanım için en idealidir (bence).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri