- Reaksiyon skoru
- 2,276
Cuh 7116b sıkıntılı mı kesinlikle alma mı diyorsunuz almamanda yarar var nı diyosunuz iyidir al güzeldir mi diyorsunuz.
@Doğukan Fidan @isikt11
@Doğukan Fidan @isikt11
4000 civarı bütçem var knk zaten xbox daha iyi sırf o oyunların muhteşemliği ve ps kolunun tasarımını xboxtan daha çok sevdiğim için alıyorum. Gerçi adamın psn hesabında 18 tane oyun var ama ben 400 tl sinide rdr2 tlou part 2 falan alırımYani alınabilir ama yeni nesil daha iyi para biriktir series x al
4000 civarı bütçem var knk zaten xbox daha iyi sırf o oyunların muhteşemliği ve ps kolunun tasarımını xboxtan daha çok sevdiğim için alıyorum. Gerçi adamın psn hesabında 18 tane oyun var ama ben 400 TL sinide rdr2 tlou part 2 falan alırım
Kesinlike alma diye bir şey yok fakat almanı önermem. Neden önermediğimi sorarsan:
(zaman ayarlı)
Bu fan sesinin yanında bir de biraz daha fazla ısınma problemi olacaktır.
Reis kulağım gittide adam fan sesi en az olan model hiçbi sıkıntısı yok. Yani ilgilendiğim bi ilan var ve garantisi yeni bitmiş ürün. Yanında iki kol biri beyaz bu 18 oyun ve tüm aparatlarını verecekmiş. Kutu ve fatura duruyor. 3600 e alınır mı ?Kesinlike alma diye bir şey yok fakat almanı önermem. Neden önermediğimi sorarsan:
(zaman ayarlı)
Bu fan sesinin yanında bir de biraz daha fazla ısınma problemi olacaktır.
7116 olan modelin ilanı mı bu?Reis kulağım gittide adam fan sesi en az olan model hiçbi sıkıntısı yok. Yani ilgilendiğim bi ilan var ve garantisi yeni bitmiş ürün. Yanında iki kol biri beyaz bu 18 oyun ve tüm aparatlarını verecekmiş. Kutu ve fatura duruyor. 3600 e alınır mı ?
Yani bi ilanla daha ilgileniyorum. Almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum dersen forumdaki ps konusunda en bilgili kişi olarak tavsiyene uyarım yani![]()
Başka resimleride var. Atmamı ister misin ? Sadece oyunları attım. Evet7116 olan modelin ilanı mı bu?
Aslında fiyatı iyi, tek sıkıntısı 7116B olması ama sen diyorsan ki fan sesi beni rahatsız etmez; alabilirsin. Peki çevrende 7216B satan birisi var mı, baktın mı?Başka resimleride var. Atmamı ister misin ? Sadece oyunları attım. Evet
Abi kaçak, 2 yıllık ürün, ps hesabında witcher 3 battlefrount 2 pes 2020 ve call of duty var.tek kol 2950 tl. Ayrıca ne garanti ne faturası var. Uzun vadede sıkıntı çıkarabilir diye almadım. Senin fikrin nedir ?Aslında fiyatı iyi, tek sıkıntısı 7116B olması ama sen diyorsan ki fan sesi beni rahatsız etmez; alabilirsin. Peki çevrende 7216B satan birisi var mı, baktın mı?
Aslında fiyatı iyi, tek sıkıntısı 7116B olması ama sen diyorsan ki fan sesi beni rahatsız etmez; alabilirsin. Peki çevrende 7216B satan birisi var mı, baktın mı?
İyi yapmışsın, bence de alma onu. Eğer başka seçenek yoksa gösterdiğin ilan alınabilir, fiyatı iyi.Abi kaçak, 2 yıllık ürün, ps hesabında witcher 3 battlefrount 2 pes 2020 ve call of duty var.tek kol 2950 TL. Ayrıca ne garanti ne faturası var. Uzun vadede sıkıntı çıkarabilir diye almadım. Senin fikrin nedir ?