Yardım Anakart değiştim ekran gelmiyor

- Update AMD ComboPI1.0.0.3ab
- Fix RAID issue.
- Support Ryzen 3000 series CPU.
Ryzen 9 3900X/Ryzen 7 3800X/Ryzen 7 3700X/Ryzen 5 3600X/Ryzen 5 3600/Ryzen 5 3400G/Ryzen 3 3200G
- Change BIOS UI to Click BIOS(GSE-Lite) mode. Click here

bu 2019 da yayınlanmış bir sürümün notu aldığın kart bu sürümden önce üretildi ise bu süürm kartında yoktur eğer öyleyse tek seçeneğin son sürümü kurmak sorunun çözülürse en iyi cevap olarak raporlarsan sevinirim
nasıl kurabilirim?

2000 serisi bir ryzen işlemci bulman gerekiyor arkadaslarinda vs varsa ödünç isteyebilirsin sonrasında
bu video da anlatıyorlar

2000 serisi bir ryzen işlemci bulman gerekiyor arkadaslarinda vs varsa ödünç isteyebilirsin sonrasında
bu video da anlatıyorlar
elimde şuan asus anakart var şuan bilgisayarı onun ile çalıştırıyorum şimdi indirip sıfır bil flasha atsam çalışır demi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elimde şuan asus anakart var şuan bilgisayarı onun ile çalıştırıyorum şimdi indirip sıfır bil flasha atsam çalışır demi?
1000 serisi olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba asus b450m dragon anakart kullanıyorum, msi b450m pro-m2 anakart ile değiştirdim fakat ekran gelmiyor ramı kontrol ettim, ekran kartı çalışıyor, işlemciyi düzgün taktım, ama yine de ekran gelmiyor bilgisayar çalışıyor, yardımcı olabilir misiniz?
Klavye ve fareye güç geliyor mu ?

Klavye ve fareye güç geliyor mu ?
Geliyor

evet o şekilde indirip yapabilirsin
Ryzen 3 1200x falan takım hala ekran yok

evet o şekilde indirip yapabilirsin
İndirdim ekran gelmiyor yine

Tekrardan özet geçiyorum ikinci el bir anakartı aldım bende rayzen 3600 var eski anakartım Asus b450m dragon yeni aldığım anakart msi b450m pro 2 2. El bios pilini çıkarttım 10 dakika bekledim geri taktım resetledim yani, ramlerin yerlerini değiştirdim tek tek taktım 2 slot 1 tanesini taktım ikisini aynı anda taktım hiç bu boşluk yok iki tane var bende RAM rayzen 1600x taktım ama onda da görüntü gelmedi, flashda bios güncellemesi için gerekli dosya var fakat ekran gelmiyor

Son düzenleme:
Geliyor

Ryzen 3 1200x falan takım hala ekran yok

İndirdim ekran gelmiyor yine

Tekrardan özet geçiyorum ikinci el bir anakartı aldım bende Ryzen 3600 var eski anakartım Asus b450m dragon yeni aldığım anakart msi b450m pro 2 2. El bios pilini çıkarttım 10 dakika bekledim geri taktım resetledim yani, ramlerin yerlerini değiştirdim tek tek taktım 2 slot 1 tanesini taktım ikisini aynı anda taktım hiç bu boşluk yok iki tane var bende RAM Ryzen 1600x taktım ama onda da görüntü gelmedi, flashda bios güncellemesi için gerekli dosya var fakat ekran gelmiyor
Anakartı deneyerek aldın mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri