R5 3600 için hava soğutma bütçe 250-300tl

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
300
Şimdi bazıları diyecek ki bu konu zaten forumda var fakat benim anakartım farklı ve her tip soğutucu olmuyor o yüzden yeni bir konu açmak istedim. Kule tipi soğutucu almak istiyorum R5 3600'ün stock fanını bilenler bilir bela illet bişeydir. Malum yaz geliyor ve benim odam hamam aralığı gibi oluyor kasanın soğutması iyi ama mükemmel değil yaz gelince bu soğutucu ile muhtemelen 90 dereceleri görürüm o yüzden soğutucu arayışına girdim. Sorun şu benim anakartım <<gigabyte b450m s2h v2<< ve kasa montajı yaparken orjinal fan o kadar çok zorladı ki bizi çareyi fan'ın plastiğini tırnak makası törpüsüyle törpülemekte buldum çünkü ramlere değiyordu neyseki sorunsuz taktık kullanıyorum şuan ama kule tipi bir soğutucuya geçmek istiyorum gönülden 34 e sports geçiyor ama şuan o bütçeyi ayıramam önerileri bekliyorum anakartı hesaba katarak :)

T6 Ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@whoamii neden yazdığıma üzgün reaksiyon verdin nedeni?

evet t6 baya bütçe dostu performansını forumlarda okudum f/p olarak t6 tercih edicem galiba

kasamda desteklenen soğutucu boşluğu 160mm imiş yeni öğrendim. T6 ultra çok yüksek ihtimal ile sığıyor birazdan güzel bi termal macunla sipariş geçeceğim herkese teşekkür ediyorum f/p olarak t6 ultra çok öneriliyor anakart ta sorun çıkaracak gibide durmuyor

kasa gametech legend mesh panel

Son düzenleme:
evet t6 baya bütçe dostu performansını forumlarda okudum f/p olarak t6 tercih edicem galiba

kasamda desteklenen soğutucu boşluğu 160mm imiş yeni öğrendim. T6 ultra çok yüksek ihtimal ile sığıyor birazdan güzel bi termal macunla sipariş geçeceğim herkese teşekkür ediyorum f/p olarak t6 ultra çok öneriliyor anakart ta sorun çıkaracak gibide durmuyor

kasa gametech legend mesh panel
Hocam ID cooling Se 224 xt-r almanı öneririm t6 ultra'dan daha iyi,içinden çıkan termal macun da kaliteli ve bir sıkıntı çıktığında snowman yerine ID cooling gibi marka olacak arkanda.

S2-224-XT ya da T6 Ultra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri