Yardım YENİLENMİŞ TELEFON NEDİR ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar ben easy cepten a70 alıcam da Telefon yenilenmiş orjinal mi oluyor yenilenmiş olması yoksa çakma telefonmu

F5 basılmış telefon 🤣

Yenilenmiş telefon, kullanıcılar telefonu kullandıktan sonra telefonunu değiştirir ve eski telefonunu satar. Telefonu alan firmalar telefonda olabilecek problemlere karşı telefonu test eder ve tam işlevli hala getirir. Ayrıca telefonu içerisindeki veriler bakımından fabrika standardı durumuna geri getirir. Böylece kullanıcıların verileri kalıcı olarak silinir ve üçüncü şahıslar tarafından ulaşılması engellenir. Çoğu büyük cep telefonu perakendecisi son derece indirimli fiyatlara yenilenmiş telefonlar sunarlar.

Biryerden bu bilgiyi buldum yani kısaca 2. el ama düzeltilmiş gibi bir şey.

orijinal 2. elin sıfırına benzetilmesi durumu.

çakma değil, ama hasarlı telefonları alıp en ucuz maliyetle tamir edip uygun fiyata satıyorlar.
ama yine de tavsiye etmem easy cep'den çok şikayetçi var

F5 basılmış telefon 🤣

Yenilenmiş telefon, kullanıcılar telefonu kullandıktan sonra telefonunu değiştirir ve eski telefonunu satar. Telefonu alan firmalar telefonda olabilecek problemlere karşı telefonu test eder ve tam işlevli hala getirir. Ayrıca telefonu içerisindeki veriler bakımından fabrika standardı durumuna geri getirir. Böylece kullanıcıların verileri kalıcı olarak silinir ve üçüncü şahıslar tarafından ulaşılması engellenir. Çoğu büyük cep telefonu perakendecisi son derece indirimli fiyatlara yenilenmiş telefonlar sunarlar.

Biryerden bu bilgiyi buldum yani kısaca 2. el ama düzeltilmiş gibi bir şey.
iyi midir peki

2. el olarak başkasından al daha iyi yoksa easy cep 3. el 4. el mantığı gibi oluyor

A30s ten tüm umudunu kestin sanırsam :D

kanka alabilirsin önceden kullanılmış telefonları alıp bozuk yerlerini değiştirip sıfır gibi 1 yıl garanti koyup satıyorlar ama orjinal olmuyor yenilenmiş oluyor ama yurtiçi sıkıntı çıkarmaz yani ama bence sen yurtdışı sıfır telefona imeil at kaçak kullan açtırma parası vermeden yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,878
Üyeler
198,209
Son üye
PadreSoberano
Geri