cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
Youtube'da geziyordum PC birden dondu ve yaklaşık 5 saniye sonra kapanıp tekrar açıldı. Daha alalı 1-2 ay oldu, sorunun sebebi ne olabilir ?
PSU'da sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Yani bir test falan var mı ? Bu arada niye "inanılmaz" atıyorsunuz abi, ciddi ciddi bu sorunu yaşadım.Ben kontrol ediyorum şu an kapatayım mı tekrar ?
Bence psu dan olabilir.
Ram testi yapıp atabilir misin ve ayrıca hiç yakın zamanda pc aniden kapandımı.PSU'da sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Yani bir test falan var mı ? Bu arada niye "inanılmaz" atıyorsunuz abi, ciddi ciddi bu sorunu yaşadım.![]()
Şaşırdığımız için olabilirPSU'da sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Yani bir test falan var mı ? Bu arada niye "inanılmaz" atıyorsunuz abi, ciddi ciddi bu sorunu yaşadım.![]()
Hocam ram testi ile ne alakası var?Ram testi yapıp atabilir misin ve ayrıca hiç yakın zamanda pc aniden kapandımı.
ADIA64 İle stress testine sok bilgisayarını bakalım kapanacak mı ? Isı yükselişi sırasında takipte kal.PSU'da sorun olup olmadığını nereden anlayabilirim ? Yani bir test falan var mı ? Bu arada niye "inanılmaz" atıyorsunuz abi, ciddi ciddi bu sorunu yaşadım.![]()
İlk kez oldu bu.Ram testi yapıp atabilir misin ve ayrıca hiç yakın zamanda pc aniden kapandımı.
Oyunlarda %30-%50 kullanımlarda 80 derece falan oluyor CPU, GPU'da falan ısı problemi yok.ADIA64 İle stress testine sok bilgisayarını bakalım kapanacak mı ? Isı yükselişi sırasında takipte kal.
Bende böyle bir sorun olmuştu ramde sorun çıkmıştı tabi bunu bilgisayarcı söyledi nasıl olduğu hakkında bir bilgim yokHocam ram testi ile ne alakası var?