Atacaq 80+ Bronze Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1,244 Reaksiyon skoru 623 18 Mayıs 2020 #1 arkadaşlar merhaba ben ssd aldım disk klonlama yapıcam sadece ssd ye windows mu gidiyor yoksa her şey mi ssd ye kopyalanıyor
arkadaşlar merhaba ben ssd aldım disk klonlama yapıcam sadece ssd ye windows mu gidiyor yoksa her şey mi ssd ye kopyalanıyor
R Rangorun 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 950 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 399 18 Mayıs 2020 #2 Diski klonlarsan olduğu gibi içinde ne varsa SSD'ye kopyalar.
Atacaq 80+ Bronze Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1,244 Reaksiyon skoru 623 18 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Rangorun yazmış: Diski klonlarsan olduğu gibi içinde ne varsa SSD'ye kopyalar. Devamı için tıklayın... herşeyi ssd ye kopyaladıktan sonra oyunları hdd ye kopyalabiliyomuyuz
Rangorun yazmış: Diski klonlarsan olduğu gibi içinde ne varsa SSD'ye kopyalar. Devamı için tıklayın... herşeyi ssd ye kopyaladıktan sonra oyunları hdd ye kopyalabiliyomuyuz
R Rangorun 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 950 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 399 18 Mayıs 2020 #4 Atacaq yazmış: herşeyi SSD ye kopyaladıktan sonra oyunları HDD ye kopyalabiliyomuyuz Devamı için tıklayın... SSD'den alıp HDD'ye taşıyabilirsin. Ya da sadece Windows'u klonlayan özel programlar var mı bilmiyorum. Araştırıp bakabilirsin ona.
Atacaq yazmış: herşeyi SSD ye kopyaladıktan sonra oyunları HDD ye kopyalabiliyomuyuz Devamı için tıklayın... SSD'den alıp HDD'ye taşıyabilirsin. Ya da sadece Windows'u klonlayan özel programlar var mı bilmiyorum. Araştırıp bakabilirsin ona.