Neler Yeni

Asus VG258QR nasıldır ?

Arkadaşlar öncelikle s.a
Linkteki monitör sizce nasıldır ? TN panellere hiç sıcak bakmıyordum. VA panel düşünüyordumda bu monitörü de baya beğendim. Daha önce kullanan v.s tecrübe etmiş olan var mı ? Çünkü özellik bakımından gerçekten iyi gibi duruyor 400cd 0.5ms 165hz falan baya iyi gibi geldi bana.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kötü görünmüyor ama TN panel olması benim için alınabilirliğini bitiriyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü görünmüyor ama TN panel olması benim için alınabilirliğini bitiriyor.
ben de çözemedim o konuyu tn panel o kadar kötü mü ben laptopumda tn panel kullanıyordum (belkide hiç va panel kullanmadığım için) bana hiç kötü gibi gelmiyordu tamam aşşağıdan falan bakınca renkler bozuluyor da sonuçta oyun oynarken neden sağdan soldan veya aşşağıdan bakayım diye düşünüyorum :D

ventioNN

80+ Platinum
TN Panel almanı önermem,oyun için idare etsede film için gerçekten çamurlu görüntü can sıkıcı.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
ben de çözemedim o konuyu tn panel o kadar kötü mü ben laptopumda tn panel kullanıyordum (belkide hiç va panel kullanmadığım için) bana hiç kötü gibi gelmiyordu tamam aşşağıdan falan bakınca renkler bozuluyor da sonuçta oyun oynarken neden sağdan soldan veya aşşağıdan bakayım diye düşünüyorum :D
Ben de TN kullanırken kötü görünmüyordu ama VA ya da İPS ile aynı anda karşılaştırırsanız bir daha TN panel düşüneceğinizi sanmıyorum.

Top Bottom