dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

Şeriatin ne zararını gördünüz? Şeriat varken kadın cinayeti vb. neredeyse hatta yoktu. Şimdi ise günde en az birkaç kadın cinayeti ya da normal cinayet, hırsızlık vb. oluyor.
şeriyatçiler gelmiş yine sakallı birde o kafalarına geçirdikleri her neyse görmek istemiyorum etrafta teröristlere benziyorlar aynı yada daha kötüsü araplara Türkiye'de öyle insanların yeri bile olmamalı Türk laik olmalı şeriyat olmamalı işin içinde öyle olursa biz bittikte ağlayanımız yok araplardan farkımız kalmaz

Son düzenleme:
şeriyatçiler gelmiş yine sakallı birde o kafalarına geçirdikleri her neyse görmek istemiyorum etrafta teröristlere benziyorlar aynı yada daha kötüsü araplara türkiyede öyle insanların yeri bile olmamalı türk laik olamlı şeriyat olmamalı işin içinde öyle olursa biz bittikte ağlayanımız yok araplardan farkımız kalmaz
Siz müslüman değilsiniz sanırsam. Öyleyse Allah Celle Celaluhu hidayet nuru ile aydınlatsın İnşAllah.

Arkadaşlar bu Atatürk düşmanları neden ünlemi veya yazım kurallarını doğru kullanamıyorlar? Anlamıyorum da merak ettim.
hasta düşüncelerini dışarı kusuyorlar çünkü, ne anlar onlar Türkçeden.

İki kelime öğrenmiş neyse Ünlü Dayının Dediği Gibi : Senin Bedenin abdestli, beynin Cenabet

Şeriat cidden çok saçma bir yönetim şekli, laikliğe zerre kadar uymuyor.
Uyması mı lazım? İkisi ayrı bir yönetim şekli olduğu için olmasın? Ek olarak Osmanlı'da Yezidilere bile dokunulmadı. Yezidiler sanırsam şeytana ya da ateşe tapıyorlardı. Ek olarak gayr-i müslimlerin kendi aralarında domuz, alkollü içecek satmaları da serbestti.

Uyması mı lazım? İkisi ayrı bir yönetim şekli olduğu için olmasın? Ek olarak Osmanlı'da Yezidilere bile dokunulmadı. Yezidiler sanırsam şeytana ya da ateşe tapıyorlardı. Ek olarak gayr-i müslimlerin kendi aralarında domuz, alkollü içecek satmaları da serbestti.
Dostum sen hâlâ Osmanlı'da eyalet şeriatı uygulandığını bilmiyorsun galiba?

Siz müslüman değilsiniz sanırsam. Öyleyse Allah Celle Celaluhu hidayet nuru ile aydınlatsın İnşAllah.
(bilim beni zaten aydınlattı) olmayan birşeyin beni ne gibi düşüncelerle aydınlatması lazım? kendi yaptıklarına tapıyorlar diye bir söz vardır eskiden insanlar putlara taptılar onların bir işe yaramayan odun parçaları olduğunu gördüklerinde kendilerine göremedikleri ve çok güçlü olduğuna inandıkları başka bir şey buldular ve ona taptılar.

(bilim beni zaten aydınlattı) olmayan birşeyin beni ne gibi düşüncelerle aydınlatması lazım?
İslâm gerçek! Şuanda milyonlarca kişiyi mal yerine koydunuz. İlla başınıza cin musallatı gibi kötü şeyler mi gelmesi lazım müslüman olmanız için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sen şimdi gayrimüslimleri sevmiyor musun?
İslâm düşmanlarını sevmiyorum. İslâm'a saygı duyanlara bir şey demiyorum. :)

Geri