Neler Yeni

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Ahlaksızlık yapma! Boş yapmıyorum ek olarak. Dediklerim doğru ve gerçek ister inanın ister inanmayın.
Arkadaşlar bu Atatürk düşmanları neden ünlemi veya yazım kurallarını doğru kullanamıyorlar? Anlamıyorum da merak ettim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şeriatin ne zararını gördünüz? Şeriat varken kadın cinayeti vb. neredeyse hatta yoktu. Şimdi ise günde en az birkaç kadın cinayeti ya da normal cinayet, hırsızlık vb. oluyor.
şeriyatçiler gelmiş yine sakallı birde o kafalarına geçirdikleri her neyse görmek istemiyorum etrafta teröristlere benziyorlar aynı yada daha kötüsü araplara Türkiye'de öyle insanların yeri bile olmamalı Türk laik olmalı şeriyat olmamalı işin içinde öyle olursa biz bittikte ağlayanımız yok araplardan farkımız kalmaz

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
şeriyatçiler gelmiş yine sakallı birde o kafalarına geçirdikleri her neyse görmek istemiyorum etrafta teröristlere benziyorlar aynı yada daha kötüsü araplara türkiyede öyle insanların yeri bile olmamalı türk laik olamlı şeriyat olmamalı işin içinde öyle olursa biz bittikte ağlayanımız yok araplardan farkımız kalmaz
Siz müslüman değilsiniz sanırsam. Öyleyse Allah Celle Celaluhu hidayet nuru ile aydınlatsın İnşAllah.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar bu Atatürk düşmanları neden ünlemi veya yazım kurallarını doğru kullanamıyorlar? Anlamıyorum da merak ettim.
hasta düşüncelerini dışarı kusuyorlar çünkü, ne anlar onlar Türkçeden.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Siz müslüman değilsiniz sanırsam. Öyleyse Allah Celle Celaluhu hidayet nuru ile aydınlatsın İnşAllah.
Siz müslümansınız sanırım. Öyleyse bilimin ışığıyla bir gün aydınlanırsın umarım.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
İki kelime öğrenmiş neyse Ünlü Dayının Dediği Gibi : Senin Bedenin abdestli, beynin Cenabet

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Şeriat cidden çok saçma bir yönetim şekli, laikliğe zerre kadar uymuyor.
Uyması mı lazım? İkisi ayrı bir yönetim şekli olduğu için olmasın? Ek olarak Osmanlı'da Yezidilere bile dokunulmadı. Yezidiler sanırsam şeytana ya da ateşe tapıyorlardı. Ek olarak gayr-i müslimlerin kendi aralarında domuz, alkollü içecek satmaları da serbestti.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Uyması mı lazım? İkisi ayrı bir yönetim şekli olduğu için olmasın? Ek olarak Osmanlı'da Yezidilere bile dokunulmadı. Yezidiler sanırsam şeytana ya da ateşe tapıyorlardı. Ek olarak gayr-i müslimlerin kendi aralarında domuz, alkollü içecek satmaları da serbestti.
Dostum sen hâlâ Osmanlı'da eyalet şeriatı uygulandığını bilmiyorsun galiba?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
(bilim beni zaten aydınlattı) olmayan birşeyin beni ne gibi düşüncelerle aydınlatması lazım? kendi yaptıklarına tapıyorlar diye bir söz vardır eskiden insanlar putlara taptılar onların bir işe yaramayan odun parçaları olduğunu gördüklerinde kendilerine göremedikleri ve çok güçlü olduğuna inandıkları başka bir şey buldular ve ona taptılar.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
(bilim beni zaten aydınlattı) olmayan birşeyin beni ne gibi düşüncelerle aydınlatması lazım?
İslâm gerçek! Şuanda milyonlarca kişiyi mal yerine koydunuz. İlla başınıza cin musallatı gibi kötü şeyler mi gelmesi lazım müslüman olmanız için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sen şimdi gayrimüslimleri sevmiyor musun?
İslâm düşmanlarını sevmiyorum. İslâm'a saygı duyanlara bir şey demiyorum. :)

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord