Neler Yeni

Müslüman aile baskısı

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Mesela dinleri sorgulamamıda saçma buluyorlar. Bana kızıyorlar hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke tarikatlar ve cemaatler kapatılsa, benim gibileri ve saf islamı bozuyorlar
Dia izleyen herkes filozof oldu birşeyleri sorguluyor bu ara

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Ahmet Melih Alemdar
kankim nedense bilmiyorum aralarından bana menzilciler en iyisi geliyo
Bi gün Maybach, bi gün Audi bi gün Gmc ye binen Menzil mi :)
Geçenlerde Gavs dedikleri babaları ölünce kendi gruplarını kuran Menzil mi?
Çok şükür namazımı da kılıyorum Kur'an-ı Kerim'i de okuyorum, ama benim inandığım, iman ettiğim Allah (c.c) ile bunların inandığı şey bir değil

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bi gün Maybach, bi gün Audi bi gün Gmc ye binen Menzil mi :)
Geçenlerde Gavs dedikleri babaları ölünce kendi gruplarını kuran Menzil mi?
Çok şükür namazımı da kılıyorum Kur'an-ı Kerim'i de okuyorum, ama benim inandığım, iman ettiğim Allah (c.c) ile bunların inandığı şey bir değil
bir müslüman iyi bir arabaya binemez mi başka bir eleştiri görmedim de

Muhalefet olmaya geldin herhalde 🙂 sorgulamak iyidir
Kimse kusura bakmasın ama bu sorgulayın sorguluyorum diyenlerin çoğu diğer dinleri bırak islamdan bile haberdar değil ne hadis ne siyer hakkında bilgisi var ama millet sorguluyor felsefe veya başka bir ilim desen oda yok biraz sorgulama aşamasından önce bilgi edinmek lazım

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Iyi bir arabaya binmek için Müslüman olmaya da gerek yok, kazancının helal olmasına da gerek yok. Öyle yada böyle parayı bulunca binersin.
Bu memleketin başına ne geldiyse cemaatten geldi, yine cemaatten gelecek.
Zerre kadar cemaatlere inancım yok.
Bir insanın ibadet etmesi için cemaatlere ihtiyacı yok.
Sen hiç menzil e gittin mi?
Ben gittim ne oluyor orada diye. Bulunduğum yerden 1200 km mesafede.
Insanlar oraya hizmete gidiyor, inşaatlarda çalışıyor bedavaya. Bir tas çorba ve kuru ekmek ve yerde yatıyorsun. Ama hizmet ettigin insanlar o kadar lüks içinde yaşıyor ki inanamazsın.
Vefat eden Gavs in yanına yaklaşmaya çalıştım, ne kendisi ne korumaları yaklastirmadi. Peygamber Efendimiz bile kapısına gelen kimseyi geri cevirmemis.
Bunlar o kadar kendini herseyden üstün görüyorlar ki sen ölünce Bunlar ahirette sana yardim edeceklermiş, bunlar Peygamberimizin soyundan geliyormuş. Neyse küfür etmek istemiyorum

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Kimse kusura bakmasın ama bu sorgulayın sorguluyorum diyenlerin çoğu diğer dinleri bırak islamdan bile haberdar değil ne hadis ne siyer hakkında bilgisi var ama millet sorguluyor felsefe veya başka bir ilim desen oda yok biraz sorgulama aşamasından önce bilgi edinmek lazım
Kendi adınıza konuşun, ben kendim için yeterli islam bilgilerine sahibim.

Aynı ortamda biri kuru ekmek yerken diğeri et yemesi adil değildir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Kendi adınıza konuşun, ben kendim için yeterli islam bilgilerine sahibim.

Aynı ortamda biri kuru ekmek yerken diğeri et yemesi adil değildir.
sorgula knk ben neden açım menzil şeyhi neden zengin diye sorgula biraz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Son düzenleme:

Mhg3436

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Muhammet Haktan Gelen
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
onlar hakkında bilgim yok maalesef hocam.

izledin mi belgeselleri ne düşünüyorsun :D
1. Bölümünü izledim. Diğerlerinide bugün izlerim. Cidden etkiledi ve gözümü açtı.Bilgi sahibi olmamı sağladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arslan Turan
Müslüman aile ile yaşamak cidden çok zor. Benim aşırı derecede sağcı ve Müslüman olmamı istiyorlar. Yaşım 17 halen bu yaz kuran kursuna gönderecekler. (kuranı bilmeme rağmen sadeve tecvit için) hiç beni anlamıyorlar. TV de bir siyasi konu açılınca, "Müslüman bu X partisine oy vermeli, vermezse günahkar olur", "eğlenmek haramdır, oturmak nefis işidir, git kuran oku" vb. cümleleri aşırı derecede duyuyorum. Her şeyi dine bağlıyorlar. En alakasız, CS oyunu yabancıların diye "oğlum bu oyun boykot oynama" diyor. Cidden bıktım. Bağımlı değilim ama sigara içiyorum. Beni dinden nefret ettirdiler. Dinleri artık sorguluyorum. Peygamber ismi duyunca, Allah ismi duyunca artık küfür ediyorum resmen.
Akrabalarım hepsi Müslüman ama ben çıkmak ıstiyorum. Beni umarım anlamışsınızdır, bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Yardımınıza çok ihtiyacım var.🙏🏻
Ben ve çevremde bu tarz kaç kişi varsa hepsinde ters tepiyor zamanla gerçekten.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Müslüman aile ile yaşamak cidden çok zor. Benim aşırı derecede sağcı ve Müslüman olmamı istiyorlar. Yaşım 17 halen bu yaz kuran kursuna gönderecekler. (kuranı bilmeme rağmen sadeve tecvit için) hiç beni anlamıyorlar. TV de bir siyasi konu açılınca, "Müslüman bu X partisine oy vermeli, vermezse günahkar olur", "eğlenmek haramdır, oturmak nefis işidir, git kuran oku" vb. cümleleri aşırı derecede duyuyorum. Her şeyi dine bağlıyorlar. En alakasız, CS oyunu yabancıların diye "oğlum bu oyun boykot oynama" diyor. Cidden bıktım. Bağımlı değilim ama sigara içiyorum. Beni dinden nefret ettirdiler. Dinleri artık sorguluyorum. Peygamber ismi duyunca, Allah ismi duyunca artık küfür ediyorum resmen.
Akrabalarım hepsi Müslüman ama ben çıkmak ıstiyorum. Beni umarım anlamışsınızdır, bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
Yardımınıza çok ihtiyacım var.🙏🏻
18 olup tez vakitte kurtulman dileğiyle kardeşim

Top Bottom