Neler Yeni

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

Komando41.

80+ Silver
kimsenin dini kimseyi alakadar etmez

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Aynısını bende Kamâl için olanını demeye çalışıyorum işte. Bir sürü fabrika açmış fakat İslâm düşmanı. İslâm düşmanlığının affedilebilecek bir yanı yok.
Bunu söyleyebilmenin tek sebebi artık düşünmüyor ve empati yapmayı hiç başaramıyor olman. Din ve siyasetin ayrılmasının o kadar önemli bir şey olduğunu tekrar tekrar gösteriyorsun bana 😁, keşke Hristiyan yönetim olan bir ülkede müslüman olsaydın ve sırf Hristiyanlık yüzünden yönetimde tonla aksama olsaydı (bu tamamen aynı şey, sadece din olarak İslam değil Hristiyanlık var) o zaman da derdin bu sözleri 😁, bilmediğin konularda konuştukça batarsın.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Bunu söyleyebilmenin tek sebebi artık düşünmüyor ve empati yapmayı hiç başaramıyor olman. Din ve siyasetin ayrılmasının o kadar önemli bir şey olduğunu tekrar tekrar gösteriyorsun bana 😁, keşke Hristiyan yönetim olan bir ülkede müslüman olsaydın ve sırf Hristiyanlık yüzünden yönetimde tonla aksama olsaydı (bu tamamen aynı şey, sadece din olarak İslam değil Hristiyanlık var) o zaman da derdin bu sözleri 😁, bilmediğin konularda konuştukça batarsın.
Şeriatin ne zararını gördünüz? Şeriat varken kadın cinayeti vb. neredeyse hatta yoktu. Şimdi ise günde en az birkaç kadın cinayeti ya da normal cinayet, hırsızlık vb. oluyor.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
eren tezer
Bırak ya bunun açın ellerini yormaya gerek yok anlatıyosun anlatıyosun anlamıyor vatan hainleri

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı ateist miydi çünkü çok farklı görüş var bazıları müslüman diyor bazıları ateist diyor
hangi dine inandığı beni pek ilgilendirmiyor önemli olan görüşleri ve yaptığı liderlik.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Şeriatin ne zararını gördünüz? Şeriat varken kadın cinayeti vb. neredeyse hatta yoktu. Şimdi ise günde en az birkaç kadın cinayeti ya da normal cinayet, hırsızlık vb. oluyor.
Keşke şeriatla yönetilen bir ülkede kadın olsaydın, kocan seni sabahtan akşama kadar dövüp bir de hakkıymış diye (ki dinde böyle bir şey yok) yanına bi' 10 tane kuma alıp aklınla dalga geçseydi 😁, empati budur anlarsın ya?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom