Komando41.
80+ Silver
kimsenin dini kimseyi alakadar etmez
İnananın aklından şüphe ederim.Yakında sende doğru olmadığını anlarsında kör gibisin biraz zor.Ahlaksızlık yapma! Boş yapmıyorum ek olarak. Dediklerim doğru ve gerçek ister inanın ister inanmayın.
Asıl ben sizin aklınızdan şüpheleniyorum. Bir ton delili inkar ediyorsunuz! İnşAllah Allah'ın izniyle bir gün sizlerde gerçekleri öğrenirsiniz.İnananın aklından şüphe ederim.Yakında sende doğru olmadığını anlarsında kör gibisin biraz zor.
Araştırdığın delillerin doğruluğunu iyi araştır he birde araştırmayı öğren canım benim hadi selametleAsıl ben sizin aklınızdan şüpheleniyorum. Bir ton delili inkar ediyorsunuz! İnşAllah Allah'ın izniyle bir gün sizlerde gerçekleri öğrenirsiniz.
Bunu söyleyebilmenin tek sebebi artık düşünmüyor ve empati yapmayı hiç başaramıyor olman. Din ve siyasetin ayrılmasının o kadar önemli bir şey olduğunu tekrar tekrar gösteriyorsun bana , keşke Hristiyan yönetim olan bir ülkede müslüman olsaydın ve sırf Hristiyanlık yüzünden yönetimde tonla aksama olsaydı (bu tamamen aynı şey, sadece din olarak İslam değil Hristiyanlık var) o zaman da derdin bu sözleri , bilmediğin konularda konuştukça batarsın.Aynısını bende Kamâl için olanını demeye çalışıyorum işte. Bir sürü fabrika açmış fakat İslâm düşmanı. İslâm düşmanlığının affedilebilecek bir yanı yok.
Ahlak seviyen bu mu? Kendi düşüncende olmayanları aşağılama ve dalga geçmek mi?Araştırdığın delillerin doğruluğunu iyi araştır he birde araştırmayı öğren canım benim hadi selametle
Anlamayana bizde böyle gülümAhlak seviyen bu mu? Kendi düşüncende olmayanları aşağılama ve dalga geçmek mi?
Şeriatin ne zararını gördünüz? Şeriat varken kadın cinayeti vb. neredeyse hatta yoktu. Şimdi ise günde en az birkaç kadın cinayeti ya da normal cinayet, hırsızlık vb. oluyor.Bunu söyleyebilmenin tek sebebi artık düşünmüyor ve empati yapmayı hiç başaramıyor olman. Din ve siyasetin ayrılmasının o kadar önemli bir şey olduğunu tekrar tekrar gösteriyorsun bana , keşke Hristiyan yönetim olan bir ülkede müslüman olsaydın ve sırf Hristiyanlık yüzünden yönetimde tonla aksama olsaydı (bu tamamen aynı şey, sadece din olarak İslam değil Hristiyanlık var) o zaman da derdin bu sözleri , bilmediğin konularda konuştukça batarsın.
Bırak ya bunun açın ellerini yormaya gerek yok anlatıyosun anlatıyosun anlamıyor vatan hainleriBunu söyleyebilmenin tek sebebi artık düşünmüyor ve empati yapmayı hiç başaramıyor olman. Din ve siyasetin ayrılmasının o kadar önemli bir şey olduğunu tekrar tekrar gösteriyorsun bana , keşke Hristiyan yönetim olan bir ülkede müslüman olsaydın ve sırf Hristiyanlık yüzünden yönetimde tonla aksama olsaydı (bu tamamen aynı şey, sadece din olarak İslam değil Hristiyanlık var) o zaman da derdin bu sözleri , bilmediğin konularda konuştukça batarsın.
hangi dine inandığı beni pek ilgilendirmiyor önemli olan görüşleri ve yaptığı liderlik.dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı ateist miydi çünkü çok farklı görüş var bazıları müslüman diyor bazıları ateist diyor
Yani kendim gibi düşünmeyene saygım da yok diyorsun. Yaptığın etik değil.Anlamayana bizde böyle gülüm
Keşke şeriatla yönetilen bir ülkede kadın olsaydın, kocan seni sabahtan akşama kadar dövüp bir de hakkıymış diye (ki dinde böyle bir şey yok) yanına bi' 10 tane kuma alıp aklınla dalga geçseydi , empati budur anlarsın ya?Şeriatin ne zararını gördünüz? Şeriat varken kadın cinayeti vb. neredeyse hatta yoktu. Şimdi ise günde en az birkaç kadın cinayeti ya da normal cinayet, hırsızlık vb. oluyor.
Kamâl'i sevmeyince vatan haini olunmuyor! Kimse sevmek zorunda da değil!Bırak ya bunun açın ellerini yormaya gerek yok anlatıyosun anlatıyosun anlamıyor vatan hainleri