Sonu devrim arabaları gibi olan EVT S1 hikayesi

Donanımhaber videosunu yapmıştı hatırlıyorum. Kanalın en çok izlenen videosu hatta.

Togg'da da aynısı olmaz inşallah gerekli destek sağlandığında çok zeki bir topluluğuz ama destek yok

En son togg vardı ne oldu ? Hiç haber yok .
iF Tasarım Ödülünü aldı geçtiğimiz günlerde. Hep aynı kaynakları takip ederseniz, haberiniz olmaz tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hibrit araba olduğu için üretimden vazgeçildi diye biliyorum. Daha yolun başında olan, elektrikli araba sektörüne yönelmemiz gerekiyor. Cezeri ile, otonom olarak uçan araba çalışmalarını da yapıyoruz. Şimdiden başladığımız için, bu alanlarda geri kalmayız.

iF Tasarım Ödülünü aldı geçtiğimiz günlerde. Hep aynı kaynakları takip ederseniz, haberiniz olmaz tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hibrit araba olduğu için üretimden vazgeçildi diye biliyorum. Daha yolun başında olan, elektrikli araba sektörüne yönelmemiz gerekiyor. Cezeri ile, otonom olarak uçan araba çalışmalarını da yapıyoruz. Şimdiden başladığımız için, bu alanlarda geri kalmayız.
İff tasarım ödülü onu biliyorum onun dışında üretimi olsun bir haber yok .

İff tasarım ödülü onu biliyorum onun dışında üretimi olsun bir haber yok .
Fabrikası yapılıyor hocam. Araç üretim bandından indiğinde görürsünüz. Araya pandemi girmesine rağmen ilerliyorlar. Sanki sıfırdan fabrika kurmak çok kısa sürede yapılacak işmiş gibi konuşuyorsunuz...

Elektrikli traktör ürettik, onu neden hiç konuşmuyorsunuz?

Fabrikası yapılıyor hocam. Araç üretim bandından indiğinde görürsünüz. Araya pandemi girmesine rağmen ilerliyorlar. Sanki sıfırdan fabrika kurmak çok kısa sürede yapılacak işmiş gibi konuşuyorsunuz...

Elektrikli traktör ürettik, onu neden hiç konuşmuyorsunuz?
Ufff helal olsun elektrikli traktör üretiyoruz.
Çiftçi aç traktörün mazotuna yetmiyor parası ama olsun

Ufff helal olsun elektrikli traktör üretiyoruz.
Çiftçi aç traktörün mazotuna yetmiyor parası ama olsun
Forumdaki en kanser üyelerden birisin. Araştırılarak yazılan yorumlara, dalga geçercesine cevap veriyorsun. Senin için neyin doğru veya yanlış olduğu önemli değil; kalıplaşmış bir ideolojin var, onun boyunduruğu altında aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Bu yüzden, çiftçilere yapılan desteği araştırıp, sana anlatarak vaktimi harcamak istemiyorum.

Forumdaki en kanser üyelerden birisin. Araştırılarak yazılan yorumlara, dalga geçercesine cevap veriyorsun. Senin için neyin doğru veya yanlış olduğu önemli değil; kalıplaşmış bir ideolojin var, onun boyunduruğu altında aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Bu yüzden, çiftçilere yapılan desteği araştırıp, sana anlatarak vaktimi harcamak istemiyorum.
O koyun avcısı. Bizim konuşmaya hakkımız yok. Çok takma. kendisine saygısı olmayan adamlardan saygı bekleme. İşlerine gelene doğru işlerine gelene yanlış deyip insanları aşağılıyorlar.

Geri