AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,053
yazık inanmayanın halineYazık inananın haline
yazık inanmayanın halineYazık inananın haline
En son togg vardı ne oldu ? Hiç haber yok .yazık inanmayanın haline
iF Tasarım Ödülünü aldı geçtiğimiz günlerde. Hep aynı kaynakları takip ederseniz, haberiniz olmaz tabii.En son togg vardı ne oldu ? Hiç haber yok .
Haberim mi yok? Fabrika inşaatı sürüyor. Bekle ve gör diyeceğim ancak siz göremediğiniz için demiyorum.En son togg vardı ne oldu ? Hiç haber yok .
İff tasarım ödülü onu biliyorum onun dışında üretimi olsun bir haber yok .iF Tasarım Ödülünü aldı geçtiğimiz günlerde. Hep aynı kaynakları takip ederseniz, haberiniz olmaz tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hibrit araba olduğu için üretimden vazgeçildi diye biliyorum. Daha yolun başında olan, elektrikli araba sektörüne yönelmemiz gerekiyor. Cezeri ile, otonom olarak uçan araba çalışmalarını da yapıyoruz. Şimdiden başladığımız için, bu alanlarda geri kalmayız.
Fabrikası yapılıyor hocam. Araç üretim bandından indiğinde görürsünüz. Araya pandemi girmesine rağmen ilerliyorlar. Sanki sıfırdan fabrika kurmak çok kısa sürede yapılacak işmiş gibi konuşuyorsunuz...İff tasarım ödülü onu biliyorum onun dışında üretimi olsun bir haber yok .
Ufff helal olsun elektrikli traktör üretiyoruz.Fabrikası yapılıyor hocam. Araç üretim bandından indiğinde görürsünüz. Araya pandemi girmesine rağmen ilerliyorlar. Sanki sıfırdan fabrika kurmak çok kısa sürede yapılacak işmiş gibi konuşuyorsunuz...
Elektrikli traktör ürettik, onu neden hiç konuşmuyorsunuz?
Forumdaki en kanser üyelerden birisin. Araştırılarak yazılan yorumlara, dalga geçercesine cevap veriyorsun. Senin için neyin doğru veya yanlış olduğu önemli değil; kalıplaşmış bir ideolojin var, onun boyunduruğu altında aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Bu yüzden, çiftçilere yapılan desteği araştırıp, sana anlatarak vaktimi harcamak istemiyorum.Ufff helal olsun elektrikli traktör üretiyoruz.
Çiftçi aç traktörün mazotuna yetmiyor parası ama olsun
O koyun avcısı. Bizim konuşmaya hakkımız yok. Çok takma. kendisine saygısı olmayan adamlardan saygı bekleme. İşlerine gelene doğru işlerine gelene yanlış deyip insanları aşağılıyorlar.Forumdaki en kanser üyelerden birisin. Araştırılarak yazılan yorumlara, dalga geçercesine cevap veriyorsun. Senin için neyin doğru veya yanlış olduğu önemli değil; kalıplaşmış bir ideolojin var, onun boyunduruğu altında aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Bu yüzden, çiftçilere yapılan desteği araştırıp, sana anlatarak vaktimi harcamak istemiyorum.