FOXN FOR WİN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,156
Arkadaşlar Merhaba İşlemcim Boşta 40 derece iken anlık 47 lere çıkıp sonra geri düşüyor neden olabilir ? Ve Anakart Boşta 36 derece iyi midir ?
Işlsmcin neyArkadaşlar Merhaba İşlemcim Boşta 40 derece iken anlık 47 lere çıkıp sonra geri düşüyor neden olabilir ?
İmzada YazıyorIşlsmcin ney
Mobildeyim aamaprofilinden bi bakayımİmzada Yazıyor
1600afMobildeyim aamaprofilinden bi bakayım
Baktım hocam stok fanla mi kulaniyonuz1600af![]()
hw monıtorden bakıyorsan benımkı de oyle 40 49 oynuyor resmen o sıcaklılarda 49 48 47 40 diye hep aynı hareketArkadaşlar Merhaba İşlemcim Boşta 40 derece iken anlık 47 lere çıkıp sonra geri düşüyor neden olabilir ? Ve Anakart Boşta 36 derece iyi midir ?
evet hocam boşta 40 ama anlık çıkıp iniyorBaktım hocam stok fanla mi kulaniyonuz
Valla hocam dediğim gibi 40 dan 48 e çıkıp iniyorhw monıtorden bakıyorsan benımkı de oyle 40 49 oynuyor resmen o sıcaklılarda 49 48 47 40 diye hep aynı hareket
CBP açıksa normal.evet hocam boşta 40 ama anlık çıkıp iniyor
Hocam fazla bi değer görev yöneticisinden işlemciyi en çok ahngi programları kulanıyoevet hocam boşta 40 ama anlık çıkıp iniyor
aynısı bende de var normal benceevet hocam boşta 40 ama anlık çıkıp iniyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam dediğim gibi 40 dan 48 e çıkıp iniyor
boşta 40 fazla mıHocam fazla bi değer görev yöneticisinden işlemciyi en çok ahngi programları kulanıyo
Hocam 40 derece ç.ok değil zaten bi googleden bişey açıyorum okadar yoksa 38 e düşüyor ama Görev Yöneticisinde %6 falan kullanıyor hocamHocam fazla bi değer görev yöneticisinden işlemciyi en çok ahngi programları kulanıyo
Bence fazla bende i5 8250u var boşta 20derce fln rabi oyunlarda ebesinin nikahına uçuyoboşta 40 fazla mı
Hocam 40 derece ç.ok değil zaten bi googleden bişey açıyorum okadar yoksa 38 e düşüyor ama Görev Yöneticisinde %6 falan kullanıyor hocam![]()
Bence fazla bende i5 8250u var boşta 20derce fln rabi oyunlarda ebesinin nikahına uçuyotermal macunu kurmuş bide