Yardım İşlemci Derecesi ani artıyor

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar Merhaba İşlemcim Boşta 40 derece iken anlık 47 lere çıkıp sonra geri düşüyor neden olabilir ? Ve Anakart Boşta 36 derece iyi midir ?

Arkadaşlar Merhaba İşlemcim Boşta 40 derece iken anlık 47 lere çıkıp sonra geri düşüyor neden olabilir ? Ve Anakart Boşta 36 derece iyi midir ?
hw monıtorden bakıyorsan benımkı de oyle 40 49 oynuyor resmen o sıcaklılarda 49 48 47 40 diye hep aynı hareket

evet hocam boşta 40 ama anlık çıkıp iniyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam dediğim gibi 40 dan 48 e çıkıp iniyor
aynısı bende de var normal bence

Hocam fazla bi değer görev yöneticisinden işlemciyi en çok ahngi programları kulanıyo
boşta 40 fazla mı

Hocam fazla bi değer görev yöneticisinden işlemciyi en çok ahngi programları kulanıyo
Hocam 40 derece ç.ok değil zaten bi googleden bişey açıyorum okadar yoksa 38 e düşüyor ama Görev Yöneticisinde %6 falan kullanıyor hocam :D

boşta 40 fazla mı
Bence fazla bende i5 8250u var boşta 20derce fln rabi oyunlarda ebesinin nikahına uçuyo :D termal macunu kurmuş bide

Hocam 40 derece ç.ok değil zaten bi googleden bişey açıyorum okadar yoksa 38 e düşüyor ama Görev Yöneticisinde %6 falan kullanıyor hocam :D
Bence fazla bende i5 8250u var boşta 20derce fln rabi oyunlarda ebesinin nikahına uçuyo :D termal macunu kurmuş bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri