Metarda 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 2 5 Mayıs 2021 #1 steam ubuntu işletim sistemi destekleyen oyunlar linux minte falan çalışırmı
K kyoi Cezalı 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 678 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 2,018 5 Mayıs 2021 #2 Linux Mint, Ubuntu tabanlı bir dağıtım. Taban pek fark etmiyor aslında. Ayarlardan Proton'u açınca neredeyse her dağıtımda oynanabilir hale geliyor.
Linux Mint, Ubuntu tabanlı bir dağıtım. Taban pek fark etmiyor aslında. Ayarlardan Proton'u açınca neredeyse her dağıtımda oynanabilir hale geliyor.
Metarda 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 2 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sude' yazmış: Linux Mint, Ubuntu tabanlı bir dağıtım. Taban pek fark etmiyor aslında. Ayarlardan Proton'u açınca neredeyse her dağıtımda oynanabilir hale geliyor. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Sude' yazmış: Linux Mint, Ubuntu tabanlı bir dağıtım. Taban pek fark etmiyor aslında. Ayarlardan Proton'u açınca neredeyse her dağıtımda oynanabilir hale geliyor. Devamı için tıklayın... Teşekkürler