Ekonomi kötü ve bunun nedeni beceriksiz bakanlar/yönetim.Peki reis madem öyle diyorsun yönetimden değil de o yüzden 4 senede neden yapılmadı bir ara 1970ler mi 80ler mi ney 100 günde yaptırtmışlardı 4 sene geçti darbeden neden yapılmadı veya yönetim iyiyse corona ve ekonomi neden kötü yönetiliyor
Ülkenin savunma alanında attığı adımlar çok iyi. İnşallah bu projelerin hepsi sağ salim gerçekleşir.Yaklaşık 1000 e yakın mühendisle ilerleyen bu projenin hedefleri arasında 2023 de motor çalıştırmak, 2025-26 da ilk uçuş ve 2029-30 da envantere girmesi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaynak: https://www.milliyet.com.tr/teknoloji/milli-muharip-ucak-icin-tarih-aciklandi-6498604
Kardeşim her ülkede hain olur bir şey yapamayınca hemen fetö chp abdye bağlamayın artık.Bu projelerinin olmamasının sebebi içimizdeki hainler. Eğer içimizdeki hainler olmasaydı Toryum projesi gibi projeler hayata geçecekti. Belki Türkiye şu anda bu durumda olmayacaktı.
Ne alaka? Fetönün bazı projeleri engellediği, bazı siyasetçileri/mühendisleri öldürdüğü ile alakalı internette bir sürü kaynak var.Kardeşim her ülkede hain olur bir şey yapamayınca hemen fetö chp abdye bağlamayın artık.
Hadi bakalım TOGG insansız çıkabilecek mi aküyü üretcez nerde onun için yazılım üretcez nerde onun için ülkenin yolarrının en az %75 80ini tanımalı bunları nasıl tanıtcaklarEkonomi kötü ve bunun nedeni beceriksiz bakanlar/yönetim.
4 yılda hiçbirşey yapılmadı diyemezsin. 4 yılda Türkiye insansız araçlarda çok yol kaydetti.
Bunların hepsi yapıldı. Sadece seri üretime geçilmedi.Hadi bakalım TOGG insansız çıkabilecek mi aküyü üretcez nerde onun için yazılım üretcez nerde onun için ülkenin yolarrının en az %75 80ini tanımalı bunları nasıl tanıtcaklar
Çipin yapıldığına dair bir haber görmedim ben ayrıca madem yapıldı neden sergilenmedi bu kadar önemli olaylarYollar hariç bunların hepsi yapıldı. Sadece seri üretime geçilmedi.
Akülerle ilgili bir şey de görmedimYollar hariç bunların hepsi yapıldı. Sadece seri üretime geçilmedi.
Samancı Cahil gördüm ama kendini bu kadar belli edeni görmedimiçin ülkenin yolarrının en az %75 80ini tanımalı bunları nasıl tanıtcaklar
TOGG un sitesinde yokYollar hariç bunların hepsi yapıldı. Sadece seri üretime geçilmedi.
Seni engelliyorum ya bye bye hiç uğraşamıcamSamancı Cahil gördüm ama kendini bu kadar belli edeni görmedim![]()
Çipin yapıldığına dair bir haber görmedim ben ayrıca madem yapıldı neden sergilenmedi bu kadar önemli olaylar
Akülerle ilgili bir şey de görmedim
Vallahi engelle. Otonom sürüşün ne olduğunu bilmiyorsun daha gelmişsin çip diyorsunTOGG un sitesinde yok
Seni engelliyorum ya bye bye hiç uğraşamıcam
Tamam seneye bekliyorum seneye de yapılmazsa artık hainlikle alakası olmadığını herkes anlayacak![]()
TOGG'un batarya anlaşması ne anlama geliyor - haberler - Otomobil Haberleri
Yerli otomobili geliştirme çalışmalarını yürüten Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yüzde yüz elektrikli yerli otomobilin kalbi görevini gören batarya konusunda önemli bir adım attı. Batarya üreticilerinden Farasis ile anlaşmaya giden TOGG, yerli otomobilin batarya modülü ile paketinin...www.haberturk.com
her şey tamam sadece seri üretimi yapılmıyor.