Milli muharip uçak için tarihler açıklandı.

Dolar 2 TL olmadıktan sonra pek önemi yok boşverin öyle şeyleri dolar önemli 🤠🤠

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny
Peki reis madem öyle diyorsun yönetimden değil de o yüzden 4 senede neden yapılmadı bir ara 1970ler mi 80ler mi ney 100 günde yaptırtmışlardı 4 sene geçti darbeden neden yapılmadı veya yönetim iyiyse corona ve ekonomi neden kötü yönetiliyor
Ekonomi kötü ve bunun nedeni beceriksiz bakanlar/yönetim.
4 yılda hiçbirşey yapılmadı diyemezsin. 4 yılda Türkiye insansız araçlarda çok yol kaydetti.

Bu projelerinin olmamasının sebebi içimizdeki hainler. Eğer içimizdeki hainler olmasaydı Toryum projesi gibi projeler hayata geçecekti. Belki Türkiye şu anda bu durumda olmayacaktı.
Kardeşim her ülkede hain olur bir şey yapamayınca hemen fetö chp abdye bağlamayın artık.

Ekonomi kötü ve bunun nedeni beceriksiz bakanlar/yönetim.
4 yılda hiçbirşey yapılmadı diyemezsin. 4 yılda Türkiye insansız araçlarda çok yol kaydetti.
Hadi bakalım TOGG insansız çıkabilecek mi aküyü üretcez nerde onun için yazılım üretcez nerde onun için ülkenin yolarrının en az %75 80ini tanımalı bunları nasıl tanıtcaklar

Yollar hariç bunların hepsi yapıldı. Sadece seri üretime geçilmedi.
Çipin yapıldığına dair bir haber görmedim ben ayrıca madem yapıldı neden sergilenmedi bu kadar önemli olaylar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yollar hariç bunların hepsi yapıldı. Sadece seri üretime geçilmedi.
Akülerle ilgili bir şey de görmedim

Çipin yapıldığına dair bir haber görmedim ben ayrıca madem yapıldı neden sergilenmedi bu kadar önemli olaylar

Akülerle ilgili bir şey de görmedim

her şey tamam sadece seri üretimi yapılmıyor.

TOGG un sitesinde yok

Seni engelliyorum ya bye bye hiç uğraşamıcam
Vallahi engelle. Otonom sürüşün ne olduğunu bilmiyorsun daha gelmişsin çip diyorsun 🤣

her şey tamam sadece seri üretimi yapılmıyor.
Tamam seneye bekliyorum seneye de yapılmazsa artık hainlikle alakası olmadığını herkes anlayacak

Geri