mortah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 975
Cünkü yunan saldirmaya hazır ve osmanlinın deniz gücü yokSıkıntı şurda sen trablusgarp ile alaksız 12 adayı sözde geçici neden veriyorsun ?
Cünkü yunan saldirmaya hazır ve osmanlinın deniz gücü yokSıkıntı şurda sen trablusgarp ile alaksız 12 adayı sözde geçici neden veriyorsun ?
Çünkü balkanlara sefere giden güçsüz osmanlı arkasından gelip adaları alacak yunan tehdidine karşın hiç savaşa girmeden İtalyaya verip kendince korumaya aldı .Sıkıntı şurda sen trablusgarp ile alaksız 12 adayı sözde geçici neden veriyorsun ?
O da sabahtan beri şunu diyor farkındaysan Alakasız 12 ada Uşiyle neden verildi ?Sabahtan beri birisinin profilinde vergi diye birine bunu anlatmaya çalışıyorum Çokça İsmet geçtiği için metinde saygısız oldum bu arada
Çok güzel koruduı balkanda neredeyse son kalan bütün avrupa topraklarımızı kaybetttik .Çünkü balkanlara sefere giden güçsüz osmanlı arkasından gelip adaları alacak yunan tehdidine karşın hiç savaşa girmeden İtalyaya verip kendince korumaya aldı .
Yinede mantıklı bir haraket değil en azından elinde 1 tane bile olsa ada kalırdı .Cünkü yunan saldirmaya hazır ve osmanlinın deniz gücü yok
Elimizde ada vardı zaten?Çok güzel koruduı balkanda neredeyse son kalan bütün avrupa topraklarımızı kaybetttik .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yinede mantıklı bir haraket değil en azından elinde 1 tane bile olsa ada kalırdı .
Bariz hataları var ama ben saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum en azından oeta doğu nun dibinde bi ulke olarak suriye ırak konumuna düşürmedi (henüz zaman ne gösterir bilinmez)O kadar beceriksiz yalan mı ?
12 adadan birini kasediyorum .Elimizde ada vardı zaten?
8 yıllık ABD desteği dönemindeErdoğan dönemine kadar geldigini düşünürsek oradan gelcek turizim geliri yuzünden öyle bir şey olmazdı. Adamı desteklemiyorum ama ulkenin seçilmiş cb sine bu madar beceriksiz mis gibi bakılması yanlış tarafsiz bir gözle bakılınca 8 yillık iktidarinda birçok doğru hareketi dr var
Bu görüşüne katilmıyorum o donemde ittihat ve terakki yönetime geldi ve askeri iş ile siyaset karıştı orada komutanlarin bariz hatası vatÇok güzel koruduı balkanda neredeyse son kalan bütün avrupa topraklarımızı kaybetttik .
Abd desteğini belgeli bir şekilde kanıtlar mısın?8 yıllık ABD desteği döneminde![]()