Kripto Paralara Vergi Geliyor

Vergi varsa bu işte güvence vardır diye daha fazla insan gelecek. MarketCap büyüyecek.

Bazı insanlar cennetten arsa alacak.
Kazım yapıp para kazanan kişiyi etkilemez mi bu vergi yani bu vergiyi adamlar yine kullanıcıdan kesecek.

Az vergi gelirse sorun yok vergi iyi bir şey aslında ama doğru kullanılırsa. Teşvik ettirmeyecek hiçbir vergi iyi değildir. Çıkıp da toplam %60, 70 olursa sıkıntı büyük.

Nefes almaya bile vergi koyarlar artık(!)

Az vergi gelirse sorun yok vergi iyi bir şey aslında ama doğru kullanılırsa. Teşvik ettirmeyecek hiçbir vergi iyi değildir. Çıkıp da toplam %60, 70 olursa sıkıntı büyük.
İlerde göreceğiz.

Mesela Amerika. %50 vergi.

Forumdakilerin çoğunun hangi partiye verdiğini anlamak için 2 gün durmanız yeterli. O yüzden mızmızlananların birçoğu için üzülmüyorum. Gelsin vergiler :)

Umarım %18 vergi gelir.

ABD'de %50 ama...
ABD'de o kadarsa Türkiye'de hiç zannetmiyorum 18 olacağını sonuçta vergi cennetinde yaşıyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumdakilerin çoğunun hangi partiye verdiğini anlamak için 2 gün durmanız yeterli. O yüzden mızmızlananların birçoğu için üzülmüyorum. Gelsin vergiler :)
Ne demek istedin hocam anlamadım.

Geri