RTX 2060 mı yoksa RX 5600XT mi?

bu model nasıl vatandan alacağımda o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi soğutması idare eder. Gerekli bilgiyi burdan alabilirsin https://donanimarsivi.com/radeon-rx-5600-xt-icin-performans-biosu-yayinlandi/

en güncel test bu sanırım 2060 daha ileri dönük olur ama fiyatların düzelmesini de bekleyebilirsin 5600 XT ise OC olmuyor güncellemeden sonra.
sistem ne amaçlı?

RX 5700 , 5700 XT mi oluyor?? neden 5700 XT alınıyor o zaman?
Alıntıyı görüntüle
Oluyor demedim ne demek istediğimi çarpıtmayın, akıl var mantık var. Karta xt biosu atıp %10 performans artışı sağlayanlar var biraz araştırırsanız görürsünüz.
5700 bios xt.webp

Oluyor demedim ne demek istediğimi çarpıtmayın, akıl var mantık var. Karta xt biosu atıp %10 performans artışı sağlayanlar var biraz araştırırsanız görürsünüz.
Alıntıyı görüntüle
Vegada var ama bu ne kadar sağlıklı bir şey sence?? nasıl yapıldığını anlatır mısın?

bence 2060 driver vs ile uğraşmazsın

Hangisini uyguna bulabiliyorsanız onu alabilirsiniz. Ayrıca bu video sizin için iyi bir rehber olabilir:

Hangisini uyguna bulabiliyorsanız onu alabilirsiniz. Ayrıca bu video sizin için iyi bir rehber olabilir:
Şu adamın yazdıkları ve videoları nedense diğer sitelerinkiyle vs hiç uyuşmuyor hiç araştırmadın galiba diğer siteleri 2020 testlerine bak yukarıda attım.

en güncel test bu sanırım 2060 daha ileri dönük olur ama fiyatların düzelmesini de bekleyebilirsin 5600 XT ise OC olmuyor güncellemeden sonra.
sistem ne amaçlı?

oyun amaçlı

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Şu adamın yazdıkları ve videoları nedense diğer sitelerinkiyle vs hiç uyuşmuyor hiç araştırmadın galiba diğer siteleri 2020 testlerine bak yukarıda attım.
Merak etmeyin, diğer siteleri de araştırıyorum ve yakın çevremden de biliyorum. Video olarak en kapsamlı ve güncel olan bu. Bence sizde gelişen kaynaklara ve bilgilere ayak uydursanız iyi olur. Bu kadar negatif olmanızın sebebi fanboyluk olabilir mi? Ayrıca beni tanımıyorsunuz ve senli benli konuşmazsanız sevinirim. Size cevap vermiyorum. Arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz ve dayanaklara sahibiz, durduk yere çocuk gibi gülücük emojisi falan atıp polemik yaratmaya çalışmayın.

şu videoya bakmanı öneririm o zaman güncel videolardan bence 2060 ama fiyatların düşmesini bekleyip galax 2060 super almakta fayda var.

Merak etmeyin, diğer siteleri de araştırıyorum ve yakın çevremden de biliyorum. Video olarak en kapsamlı ve güncel olan bu. Bence sizde gelişen kaynaklara ve bilgilere ayak uydursanız iyi olur. Bu kadar negatif olmanızın sebebi fanboyluk olabilir mi? Ayrıca beni tanımıyorsunuz ve senli benli konuşmazsanız sevinirim. Size cevap vermiyorum. Arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz ve dayanaklara sahibiz, durduk yere çocuk gibi gülücük emojisi falan atıp polemik yaratmaya çalışmayın.
Şimdiye kadar vega hariç ilkkez bunda XT bıosu diye bir şey duydum onun haricinde hiçbiryede yok zaten yazıları okursan adam hakkında bile baya eleştiri olduğunu görürsün XT bıosu neymiş? nasıl yapıldığını anlatır mısın?

şu videoya bakmanı öneririm o zaman güncel videolardan bence 2060 ama fiyatların düşmesini bekleyip galax 2060 super almakta fayda var.

Şimdiye kadar vega hariç ilkkez bunda XT bıosu diye bir şey duydum onun haricinde hiçbiryede yok zaten yazıları okursan adam hakkında bile baya eleştiri olduğunu görürsün XT bıosu neymiş? nasıl yapıldığını anlatır mısın?
Ev kullanıcısı için basit gözükmeyebilir, bu işlere meraklı kişiler tarafından tercih edilebilir. Güvenli olduğunu savunmuyorum ancak yapanlar var. Bu karta sahip olsam bende yapardım. Googledan aramak zor geldiyse sana:
Bunun gibi bir çok konu mevcut.

Alıntıyı görüntüle
Bios flash beraberinde 1000 lerce hata siyah ekran ve çökme gibi sorunlar gettiriyiyor.

Mech oc soğutması berbat almayın armorla aynı seviyede denebilir.

Son düzenleme:
Ben xfx rx 5600 xt'yi gtx1660 parası 2150 TL'ye aldim incehesap gaming gecesinden. Saydığınız kartlar arasında en iyi performansı veren bu. Sizde indirim yakalayip ucuza alabilirsiniz. Ayrıca Rtx 2060 parasına rx5700 alabiliyorsunuz ve bios atınca rx5700xt performansına yakin bir performans veriyor ki o da rtx 2070'le yarışacak düzeyde rx5700'u de mutlaka değerlendirin. Nvidia yazılım konusunda ve sıcaklık konusunda daha iyi ancak AMD yazılım güncellemeriyle olan hataları yavaş yavaş gideriyor. Daha fazla fps ve daha uygun fiyat istiyorsanız bana kalırsa tercihiniz AMD olsun.
Bende aynı fiyata aldım ryzen 5 1600 12nm alsam bu ekran kartına nası olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,380
Üyeler
186,879
Son üye
SametEnki
Geri