Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,938
Yani? Senin attığın hem ısınma sorunlu, hem de işlemcisi daha kötü bir model.
Yani? Senin attığın hem ısınma sorunlu, hem de işlemcisi daha kötü bir model.
Bak kardeşim, işlemci farkı çok üst düzey. Bu da ekran farkından daha önemli bir detay.Adam r6 oynicam diyor 60 hz ekranli laptopp mu 144hz mi hani sadece islemci farki vsr
O zaman acer nitroyu alinKendime almıyorum kardeşime alıyorum ve monitörü var kendisinin o açıdan problem olmayacaktır.
Kardes o kadarini bende biliyom allah askina bos yapma her attigim mesaja gulucuk atiyor cildirmamak elde degil4600H 10300H'tan kat kat güçlü bir işlemci, ekranları mı karşılaştırıyorsun cidden?
4600H ile 10300H'ın sözde başa baş olduğu bir videoya ne atabilirim?Kardes o kadarini bende biliyom allah askina bos yapma her attigim mesaja gulucuk atiyor cildirmamak elde degil
Hani yavas salla demissin ya ısınma sorunu var diyosun youtubdaki testlerinde 80 derecegi gecmiyo genelde islemci de ekran karti da 75 derecelerde ki laptop icin gayet normal adam fps oyunu oynicagini belirtiyor r6 60hz ekranli olani mi alirsin sen olsan yoksa 144hz mi oyun anlaminda yakin performans veriyor cunku videoya gore konusuyorum. Gidipte her mesajima gulucuk atman hos degil4600H ile 10300H'ın sözde başa baş olduğu bir videoya ne atabilirim?
Isınma sorunu var demiş miyim bir yeniden bak bence. Gözlerinde problem var herhalde.Hani yavas salla demissin ya ısınma sorunu var diyosun youtubdaki testlerinde 80 derecegi gecmiyo genelde islemci de ekran karti da 75 derecelerde ki laptop icin gayet normal adam fps oyunu oynicagini belirtiyor r6 60hz ekranli olani mi alirsin sen olsan yoksa 144hz mi oyun anlaminda yakin performans veriyor cunku videoya gore konusuyorum. Gidipte her mesajima gulucuk atman hos degil
Diger arkadas yazmis 2niz de gulucuk atincaIsınma sorunu var demiş miyim bir yeniden bak bence. Gözlerinde problem var herhalde.
Isınma sorunu var demiş miyim bir yeniden bak bence. Gözlerinde problem var herhalde.
Tamam hocam uzatmaya gerek yok. Konuya verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Büyük ihtimalle Acer Nitro'yu alacağım.Diger arkadas yazmis 2niz de gulucuk atinca