Acer Nitro 5 Alınır mı?

Kendime almıyorum kardeşime alıyorum ve monitörü var kendisinin o açıdan problem olmayacaktır.
O zaman acer nitroyu alin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4600H 10300H'tan kat kat güçlü bir işlemci, ekranları mı karşılaştırıyorsun cidden?
Kardes o kadarini bende biliyom allah askina bos yapma her attigim mesaja gulucuk atiyor cildirmamak elde degil

4600H ile 10300H'ın sözde başa baş olduğu bir videoya ne atabilirim?
Hani yavas salla demissin ya ısınma sorunu var diyosun youtubdaki testlerinde 80 derecegi gecmiyo genelde islemci de ekran karti da 75 derecelerde ki laptop icin gayet normal adam fps oyunu oynicagini belirtiyor r6 60hz ekranli olani mi alirsin sen olsan yoksa 144hz mi oyun anlaminda yakin performans veriyor cunku videoya gore konusuyorum. Gidipte her mesajima gulucuk atman hos degil

Hani yavas salla demissin ya ısınma sorunu var diyosun youtubdaki testlerinde 80 derecegi gecmiyo genelde islemci de ekran karti da 75 derecelerde ki laptop icin gayet normal adam fps oyunu oynicagini belirtiyor r6 60hz ekranli olani mi alirsin sen olsan yoksa 144hz mi oyun anlaminda yakin performans veriyor cunku videoya gore konusuyorum. Gidipte her mesajima gulucuk atman hos degil
Isınma sorunu var demiş miyim bir yeniden bak bence. Gözlerinde problem var herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,175,617
Üyeler
186,644
Son üye
Hyakki
Geri