Ege Alp Sayar
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
soru yukardadır
not mavi ekran yediğim için hızlı başlat seçeneği kapalı
not mavi ekran yediğim için hızlı başlat seçeneği kapalı
Bende A2000 var , dediklerini yapsam açılma süresi düşer mi ?Windows tuşu + R ye basıp msconfig yaz. Önyükleme -- Gelişmiş seçenekler -- Çekirdeği en yükseğe çek. BIOS'tan Fast Bootu aç.
ben kaç yıl hdd kullandım ve ilk defa ssd ye geçtim ama videolarda hep 10 saniyede falan açılıyo bu yüzden sordumhiç hdd kullanmamış biri yukarıdadır
sonra birdaha başınımı girsin bıos a ?Windows tuşu + R ye basıp msconfig yaz. Önyükleme -- Gelişmiş seçenekler -- Çekirdeği en yükseğe çek. BIOS'tan Fast Bootu aç.
Zararı yok. Açılırken işlemcinin çekirdeklerini kullanıyor olay bu. Rahatlıkla yapabilirsin.Bende de yaklaşık bu değerlerde açılıyor
A2000 250gb var. Ne yapsam düzelir ?
Takipteyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende A2000 var , dediklerini yapsam açılma süresi düşer mi ?
Zararı falan var mı ?
Rapor attım. Üslubunu düzelt. Girmesi her türlü mümkündür.sonra birdaha başınımı girsin bıos a ?
Çekirdeği en yükseğe çekmek bir şeye yaramıyor oradaki tikin kapalı kalması daha iyi.Windows tuşu + R ye basıp msconfig yaz. Önyükleme -- Gelişmiş seçenekler -- Çekirdeği en yükseğe çek. BIOS'tan Fast Bootu aç.
Denemek bedava dostum. Bende yaradı. Açılırken tüm çekirdekleri kullanıyor 1 sn 2 sn farkediyor.Çekirdeği en yükseğe çekmek bir şeye yaramıyor oradaki tikin kapalı kalması daha iyi.
DOĞRU GTA 5 40 SNİYEDE FALAN AÇILIYOBence normal. Zaten M.2 ile SATA arasında sanırım Windows açılış süresi olarak fark yok. Daha çok oyunlarda load süresi, render alırken olan süreyi kısaltma gibi şeylerde etkili M.2.