Tuz Lambasının Sisteme Zararı Olur Mu?

whoamii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,634
Akciğer rahatsızlıklarından dolayı odamda tuz lambası bulunduruyorum ve hem loş bir ışık olması hem de şık durması için lambayı monitörün arkasına koydum, hemen bitişiğinde de priz var. Babam bana tuzun elektronik aletlere zararlı olacağını söyledi ve kendisi az çok elektrik/elektronikten anlar. Fakat ben yine de bir sorayım dedim. priz akım korumalı ve buna rağmen monitöre veya herhangi bir şeye zararı olur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @crazyreign @Rennes sizin bir fikriniz var mı hocam?

Son düzenleme:
Akciğer rahatsızlıklarından dolayı odamda tuz lambası bulunduruyorum ve hem loş bir ışık olması hem de şık durması için lambayı monitörün arkasına koydum, hemen bitişiğinde de priz var. Babam bana tuzun elektronik aletlere zararlı olacağını söyledi ve kendisi az çok elektrik/elektronikten anlar. Fakat ben yine de bir sorayım dedim. priz akım korumalı ve buna rağmen monitöre veya herhangi bir şeye zararı olur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @crazyreign @Rennes sizin bir fikriniz var mı hocam?
Tuz elektronik aletlere zarar verir ama tuz lambasından elektronik birşeye bulaşması zor. Sonuçta havaya karışmıyor. Yine yerinde sabit.

Ben aylardır kullanıyorum bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum.

Ben aylardır kullanıyorum bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
Monitörün veya prizin yanında mı kullanıyorsunuz hocam? Ben de sorun olmayacağını düşünmüştüm fakat yine de içime bir kurt düştü çünkü monitörün tam arkasında.

Evet :D

Şu an açık hatta. Monitörümün yanında. Ayrı bir hava katıyor havaya ve solunumu güçlendiriyor.
Hocam eğer özel değilse neden kullandığınızı öğrenebilir miyim? Bir tedavi için falan mı acaba, merak rttim biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri