Hyper_Dream
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
Fiyatim max 150 TL bu butcede alinabilecek mouse nelerdir
(Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir)
(Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir)
Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir![]()
HP 3ML38AA Omen 400 USB Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
HP 3ML38AA Omen 400 USB Kablolu Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bence Corsair al
Bu bütçede bu mouse'lar en iyi Mouse'lar zaten? N11'den olmasa bile Amazondan ürün alabilirsin, Hepsiburada zorunluluğu neden? Kampanya veya kuponun felan mı var?Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir
Kampanya olduğu içinBu bütçede bu mouse'lar en iyi Mouse'lar zaten? N11'den olmasa bile Amazondan ürün alabilirsin, Hepsiburada zorunluluğu neden? Kampanya veya kuponun felan mı var?
Adamın elinin uzunluğunu ve tutuş şeklini bilmeden fare öneriyorsun ya, ondan attım emojiyi
Tamam önerdiğim mouse'ların baksın boyutuna karar versin. Bu bütçede en baba 2 mouse bu zaten gidip adama Rampage SGM X7 falan mı önereyim? Bütçe arttırırsa HP Omen 600 alsın, orta-büyük el için daha uygun, ayriyetten adam hepsiburadadan öneri istemiş orada adam gibi mouse yok zaten, önerdiğim SGM X9'uda zaten sırf iyi yorumlar almış ve orta-büyük ele uygun diye önerdim iyi olduğundan falan değil yaniAdamın elinin uzunluğunu ve tutuş şeklini bilmeden fare öneriyorsun ya, ondan attım emojiyi![]()