150 Tl mouse önerisi

Hyper_Dream

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Fiyatim max 150 TL bu butcede alinabilecek mouse nelerdir
(Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir)

Bence Corsair al

Bence Corsair al
Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir

Hepsiburada olmasi benim icin önemlidir
Bu bütçede bu mouse'lar en iyi Mouse'lar zaten? N11'den olmasa bile Amazondan ürün alabilirsin, Hepsiburada zorunluluğu neden? Kampanya veya kuponun felan mı var?

Bu bütçede bu mouse'lar en iyi Mouse'lar zaten? N11'den olmasa bile Amazondan ürün alabilirsin, Hepsiburada zorunluluğu neden? Kampanya veya kuponun felan mı var?
Kampanya olduğu için

Omen 400 veya Katar Pro öneririm. Hangisi eline daha uygun ise onu alın.

Adamın elinin uzunluğunu ve tutuş şeklini bilmeden fare öneriyorsun ya, ondan attım emojiyi :)
Tamam önerdiğim mouse'ların baksın boyutuna karar versin. Bu bütçede en baba 2 mouse bu zaten gidip adama Rampage SGM X7 falan mı önereyim? Bütçe arttırırsa HP Omen 600 alsın, orta-büyük el için daha uygun, ayriyetten adam hepsiburadadan öneri istemiş orada adam gibi mouse yok zaten, önerdiğim SGM X9'uda zaten sırf iyi yorumlar almış ve orta-büyük ele uygun diye önerdim iyi olduğundan falan değil yani

Sadece el boyutu değil ki? Tutuş şeklide önemli. Öneri yaparken arkadaşın tutuş şeklini ve elinin uzunluğunu sorun. Arkadaşa uymayan fare aldırıp sıkıntı çekerse parasını siz mi vereceksiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri