Tekerlekle ufak bi oynadığım zaman sağ kulaklığın sesi falan da gitmeye başladı.Galiba yavaştan yolcu edeceğim için yeni bi kulaklık alacağım.O zamana kadar mikrofonu kullanmak istemiştim yeni bi masraf çıkarsın istemiyorum.Bu kırık parçasının olduğu yer de kafamı acıtıyor o yüzden bu kulaklığa para harcamayı düşünmüyorum.Düzeltmenin yolu da yoksa maalesef şimdilik böyle takılacağımEğer sorunun sadece mikrofondan kaynaklandığına eminseniz mikrofonlar 50 TL civarına satılıyor
![]()
Corsair HS50-HS60-HS70 Uyumlu Boom Mikrofon | ITOPYA
Corsair HS50-HS60-HS70 Uyumlu Boom Mikrofon En iyi fiyat seçenekleri ile CA-8910042 ITOPYA'dawww.itopya.com
Başka bir çözüm yolu şahsen ben bilmiyorum umarım sorununuz düzelirTekerlekle ufak bi oynadığım zaman sağ kulaklığın sesi falan da gitmeye başladı.Galiba yavaştan yolcu edeceğim için yeni bi kulaklık alacağım.O zamana kadar mikrofonu kullanmak istemiştim yeni bi masraf çıkarsın istemiyorum.Bu kırık parçasının olduğu yer de kafamı acıtıyor o yüzden bu kulaklığa para harcamayı düşünmüyorum.Düzeltmenin yolu da yoksa maalesef şimdilik böyle takılacağım![]()