ETC Madenciliğinde CUDA hatası ?

Roudunya

80+
Reaksiyon skoru
2
selamlar herkese öncelikle ''ETC'' madenciliğine e başlamak gibi bir niyetim vardı madencilik hakkında biraz araştırma yaptım madencilik programlarının nasıl kullanılacağını ve borsanın nasıl takip edileceğini öğrendim madencilik yapmaya başlayacaktım fakat şöyle bir hata karşıma çıkıyor nasıl çözeceğimi bilmiyorum bir çok farklı yol denedim fakat hala bu hatayı almaya devam ediyorum bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekürler herkese

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7.1 KB · Hit: 181
Model nedir kart? Hatalı oc olabilir sebep. Sabah bende phonex minerde bu hatayı aldım. Lol miner kullanıyorum

Model nedir kart? Hatalı oc olabilir sebep. Sabah bende phonex minerde bu hatayı aldım. Lol miner kullanıyorum

ASUS GeForce GTX1060 DUAL OC GDDR5 3GB 192Bit NVIDIA DX12​

Asus gtx 1060 3 gb (bu arada sadece phonix miner da değil lol,trex,gminer gibi programlarda da bu hatayı alıyorum)

3gb kart ile eth kazılmıyor. Başka coin kazabilirsin ama.
etc kazmak istiyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır 3.5 yıldır kullandığım pc sadece bana ek gelir getirmesi için kazım yapmak istiyorum
Yapamazsın. ETC DAG boyutu 3.95. Önce DAG size konularını bilmen lazım. Ekran kartını inşallah ETC mining için almadın ?

Bunla ETH kazılmaz.
ETC kazmak istiyorum konuda yazıyor

etc kazmak istiyorum zaten

hayır 3.5 yıldır kullandığım pc sadece bana ek gelir getirmesi için kazım yapmak istiyorum

ETC kazmak istiyorum konuda yazıyor
O zaman sadece iste
Çünkü kazılmıyor.

Etc için en az bakın en az 4 GB olmalı

Hata kendini açıklıyor zaten. Out of memory diyor ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,630
Üyeler
187,862
Son üye
MuratHoca
Geri