Arkadaşlar pc almak istiyorum herkes farklı bişey söylüyor

Omerxx0

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler 3600 lira bütçem var daha önce pc toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için

Beyler 3600 lira bütçem var daha önce PC toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için
dostum tek tek toplayacaksan tektek incehesap gaming gecesinden topla senin için yararlı olur baya indirim oluyor

Beyler 3600 lira bütçem var daha önce PC toplamadım bana ayrı ayrı nereden ne alacağımı söylicek yardımcı olabilwcek varmı telefon numaramı isteyene verebilirim daha net olması için
r3 3100 çıkacak onu bekleyebilirsin

Donanım arşivi video olarak çıkarıcak değilmi

İstiyosan sana yardımcı olurum 1650 güzeldi pc topları istersen istiyosan bana mesaj at

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknobiyotik pek tavsiye etmem arkadaşım 6000 tl ye donanım Arşivden pc aldı ram 8gb kasa 2 fanlı 240 gb ssd var değmez bensana yardımcı olurum

Son düzenleme:
Donanım arşivi pek tavsiye etmem arkadaşım 6000 TL ye donanım Arşivden PC aldı RAM 8gb kasa 2 fanlı 240 gb SSD var değmez bensana yardımcı olurum

Değmez mi?
Nedenmiş o?

DA Yeni sistemi bekle kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,924
Üyeler
173,744
Son üye