Öneri Hikayeli Taş Gibi Oyun Önerileri [Düzenlendi]

al benden'de o kadar :D neden bilmiyorum ama ayrı bir zevki var yani ilginç o.O2
Ulan ne garip insanlarız kendimi sorguladım az önce. Sence profil puanları ile ne almam daha mantıklı olur? hareketli duvar kağıtları topluluk pazarından alınıyormu yoksa takasa koyulmuyorlarmı?

Ulan ne garip insanlarız kendimi sorguladım az önce. Sence profil puanları ile ne almam daha mantıklı olur? hareketli duvar kağıtları topluluk pazarından alınıyormu yoksa takasa koyulmuyorlarmı?
ben ilk çerçeve almayı planlıyorum şöyle şekilli şukullu birikirse tabi baya pahalı istediğim ayn bro biz çok garip insanlarız :)

A Plague Tale: Innocence

Cyberpunk gibi berbat buglı oyun koymuşsun. Titanfall 2 bile listede yok!
robot değilim sonuçta hepsini ekliycem zamanla titanfall 2 'de çok sevdiğim bir oyundur keyifle oynamıştım birkaç bug olması kötü olduğu anlamına gelmez

Birkaç mı? Oyun buglar yüzünden uluslararası linç yedi.
benim karşıma çıkanlar birkaç'Dan ibaretti oyun süreme iyi bak ona rağmen 1.2 update'den sonra oynadım ben

Aynı oyunu bende oynayamadım çünkü hayatımda bu kadar overrated oyunda böyle bug görmedim.
burda dalga geçilen hiçbir hataya raslamadım burda gördüklerin ilk çıktığı zamana ait şimdi ise bu tarzda bağlar nerdeyse yok benim gördüklerim ufak tefek gülüp geçtiğim şeyler oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aradığım şey
tomb raider'sız olurmu hiç çok güzel bir seriydi birdaha olsa birdaha oynarım ama sırada başka oyunlar var :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The Last of us 2 ve AC Valhalla güzel olur zahmet olmazsa bekliyorum.
valhalla'ı indiriyorum oynamadan bir şey diyemem ama the last of us 2 ekledim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio