PS4 Slim Alınır mıı?

Kanki oeki teşhiri PRO alınır mi? Onlar 3200 TL falan galiba.
Bantlı priz kablolaları veya yağlı DS4 ler görmek istemiyorsan teşhir alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asiri bilendim bu ise, bayram harçlıklarımla oyunlar alacağım direkt. Onumuz deki ayda PS4.
Bende yeni ps4 aldım abartılıcak fiyatlar yok özel oyunlar 50 ile 80 arası değişiyor tlou 2 250 tl fln ama çoğunlukla özel oyunlar 50 80 arası indirimde.

Bantlı priz kablolaları veya yağlı DS4 ler görmek istemiyorsan teşhir alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende yeni ps4 aldım abartılıcak fiyatlar yok özel oyunlar 50 ile 80 arası değişiyor tlou 2 250 TL fln ama çoğunlukla özel oyunlar 50 80 arası indirimde.
En iyisi sıfır almak. Ben sıfır alacağım direkt.

Slim yerine ne alacak? Fat kasa daha kötü Slim'den.
Of herşeye bir nadır bulunuyor ps4 pro al diyorum en başından beri onu pahalı bulduğu için e normali de alinabilir dedim işlem gücü bakımından slim den daha iyi en azından

En iyisi sıfır almak. Ben sıfır alacağım direkt.
Bende senin gibi 0 almak istiyordum Babam az araştır 2. El dedi istemiyerek araştırdım 1 tane 20 günlük megapack ve 2 aylık 2350 ve 2500 olarak buldum sende az araştır 3700 tl çok slim'e gerçekten 3000 bin arası prolar var.

Of herşeye bir nadır bulunuyor ps4 pro al diyorum en başından beri onu pahalı bulduğu için e normali de alinabilir dedim işlem gücü bakımından slim den daha iyi en azından
Alımı araştırdım, yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyormuş, küçükmüş. Alınabilir diye düşünüyorum.

Eger oyunlar 30 FPS kilitli ise hepsi ayni oynatıyormuş.
Ama belli çözünürlükte yanı 1080P de hepsi gayet guze oynatıyormuş.

Normal PS4 Slim'le aynı donanıma sahip (işlemci, grafik kartı vs.) ama Slim çok daha stabil, sessiz ve tasarruflu çalışıyor ki bu da Slim'i normal PS4'ten daha iyi yapar.

Bende senin gibi 0 almak istiyordum Babam az araştır 2. El dedi istemiyerek araştırdım 1 tane 20 günlük megapack ve 2 aylık 2350 ve 2500 olarak buldum sende az araştır 3700 TL çok slim'e gerçekten 3000 bin arası prolar var.
Daha almayacağım araştırılıp tabi kide. Sadece cok kullanilmisbolmasin ve ucuz olsun.

Daha almayacağım araştırılıp tabi kide. Sadece cok kullanilmisbolmasin ve ucuz olsun.
Letgodan az araştır mümkünse 1 aylık bulmaya çalış 1 aydan sonra kontrolcünün basım hissiyatı ilk gün basım hissiyatına göre baya farkediyor.

slim kullanmiş olarak söylüyorum tlou 1 god of war ve 3 unchardet de sıkıntısız oynatiyor alinmaz

Normal PS4 Slim'le aynı donanıma sahip (işlemci, grafik kartı vs.) ama Slim çok daha stabil, sessiz ve tasarruflu çalışıyor ki bu da Slim'i normal PS4'ten daha iyi yapar.
Tm tm kabul o daha iyi küçük canavara bir şey demiyorum artık (bu arada dalga geçergibi yazmışım ama öyle değil harbiden kabullendim üzgün atmayın)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,407
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri