İzleyecek Oyun Tavsiyesi?

Joker_06

80+
Reaksiyon skoru
214
Youtube 'den izleyebileceğim oyun tavsiyesi bayramda evde canım sıkılıyor malum ekran kartı da yok. (rdr2, ac son 3 oyunu, far cry 5, metro exodus hariç) sıkılmadan izleyebileceğim oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ghost Of Tsushima, The Last Of Us 2, Little Nightmares 2, Cyberpunk 2077.

Yayıncı tavsiyesi istersen de, hepsini Mithrain'den izledim bayağı komik adam öneririm.

RDR2 dışında çoüu şeyi izleyebilirsin.

Uncharted 4

Resident evil 7 ve outlast, elraennin outlastını izlemediysen kesinlikle izlemeni öneririrm, hayatımda bi videoda bu kadar eğlenmemiştim. Elraenn in korku oyunlarıunı izle

Youtube 'den izleyebileceğim oyun tavsiyesi bayramda evde canım sıkılıyor malum ekran kartı da yok. (rdr2, ac son 3 oyunu, far cry 5, metro exodus hariç) sıkılmadan izleyebileceğim oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Resident evil 7 8 izle eastergamers dan. Sıkılırsan beni bul. Izlemesi keyifli bunları. Onun disinda dying light serisini izleyebilirsiniz yine eastergamers tan yeni cekmisti

Oyun videoları izlemeye karşıyım daha sonra kendim deneyim ederken spoilerin alasını yemiş oluyorsun.

cyberpunk

Kankam aç hemen pintipandayı başla en baştan the long Darka çay al bide eline mükemmel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun videoları izlemeye karşıyım daha sonra kendim deneyim ederken spoilerin alasını yemiş oluyorsun.
Adam pcim yok diyor **

Super seducer

Büyük ihtimal oynamışsındır fakat Easter Gamers TV'den COD Black Ops serisini izlemeni tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,237
Üyeler
189,995
Son üye
Volkanerdem
Geri