gamepower ogre alınır mı?

Reaksiyon skoru
14
herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 tl yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?

herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 TL yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?
Kesinlikle alınmazzzz.320 TL ye rampage pulsar alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle alınmazzzz.320 TL ye rampage pulsar alabilirsin.

Şuanda kullanıyorum Açıkçası önermem 3 kere garantiye gitti switchleri kalitesiz zamanında iyi fiyat deyip almıştım keşke ikinci el razer vesaire baksaymışım sizede temiz ikinci el razer bakmanızı öneririm. Bu arada bilek desteği var ama benimkinin ortası boş çok rahatsız ediyor ve bunu her garantiye yolladığımda söylüyorum bilek desteği konusunda hiçbirşey yapılmadan geri geliyor malesefki :(

Şuanda kullanıyorum Açıkçası önermem 3 kere garantiye gitti switchleri kalitesiz zamanında iyi fiyat deyip almıştım keşke ikinci el razer vesaire baksaymışım sizede temiz ikinci el razer bakmanızı öneririm. Bu arada bilek desteği var ama benimkinin ortası boş çok rahatsız ediyor ve bunu her garantiye yolladığımda söylüyorum bilek desteği konusunda hiçbirşey yapılmadan geri geliyor malesefki :(
2. El razer membran alabilir o da mantıklı.

Oksid bilişim farkı

😎

herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 TL yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?
GamePower önermem.
Arkadaşın önerdiği modele bakabilirsiniz.

3 aydır kullanıyorum. Tek bir sıkıntı görmedim. Tutukluluk diyen çok vardı bende tereddüt ederek almıştım. Son derece memnunum. Alacaksan incehesap üzerinden al.

Aynen oyle

5 ay sonra elinde kalmasın ama
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum gayet sağlam. Tutukluluk yapan modeller 2020 modelleri diye biliyorum. 2021 modellerde farklı şeyler kullanılmış.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri