KaanFLOWER
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 tl yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?
Kesinlikle alınmazzzz.320 TL ye rampage pulsar alabilirsin.herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 TL yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?
Kesinlikle alınmazzzz.320 TL ye rampage pulsar alabilirsin.
rainbow mudur rgb midirKesinlikle alınmazzzz.320 TL ye rampage pulsar alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Rampage Rmk-gx9 Pulsar Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Q Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Rmk-gx9 Pulsar Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Q Red Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rgb bir klavyerainbow mudur rgb midir
Rampageden başka bir şey alamazsın.Bu var bide fakat rainbow belki beğenirsin. https://www.hepsiburada.com/philips...rainbow-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV00000UF2BUhocam başka şey önerirmisniz
2. El razer membran alabilir o da mantıklı.Şuanda kullanıyorum Açıkçası önermem 3 kere garantiye gitti switchleri kalitesiz zamanında iyi fiyat deyip almıştım keşke ikinci el razer vesaire baksaymışım sizede temiz ikinci el razer bakmanızı öneririm. Bu arada bilek desteği var ama benimkinin ortası boş çok rahatsız ediyor ve bunu her garantiye yolladığımda söylüyorum bilek desteği konusunda hiçbirşey yapılmadan geri geliyor malesefki![]()
Şuanda kullanıyorum Açıkçası önermem 3 kere garantiye gitti switchleri kalitesiz zamanında iyi fiyat deyip almıştım keşke ikinci el razer vesaire baksaymışım sizede temiz ikinci el razer bakmanızı öneririm. Bu arada bilek desteği var ama benimkinin ortası boş çok rahatsız ediyor ve bunu her garantiye yolladığımda söylüyorum bilek desteği konusunda hiçbirşey yapılmadan geri geliyor malesefki![]()
GamePower önermem.herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 TL yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?
3 aydır kullanıyorum. Tek bir sıkıntı görmedim. Tutukluluk diyen çok vardı bende tereddüt ederek almıştım. Son derece memnunum. Alacaksan incehesap üzerinden al.herkes tutukluk yapıyor diyor sipariş edip tutukluk varsa geri gönderirim ama yine de tereddütdeyim bu köüyse 300 TL yi geçmeyecek şekilde red switch önerebilir misiniz?
Aynen oyleGamePower önermem.
Arkadaşın önerdiği modele bakabilirsiniz.
5 ay sonra elinde kalmasın ama3 aydır kullanıyorum. Tek bir sıkıntı görmedim. Tutukluluk diyen çok vardı bende tereddüt ederek almıştım. Son derece memnunum. Alacaksan incehesap üzerinden al.
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum gayet sağlam. Tutukluluk yapan modeller 2020 modelleri diye biliyorum. 2021 modellerde farklı şeyler kullanılmış.Aynen oyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 ay sonra elinde kalmasın ama