GTA V Online Hile Kaynıyor!

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Aen Saevherne
80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
30,781
Arkadaşlar, online oynuyorum ama o kadar çok hile var ki etraf hileden geçilmiyor. Tüm insanlar toplanıp hile açmış resmen, yuh yani.
Fakat hiç anlamadığım bir şey var. Adam bana da hile verebiliyor, yahu bu nasıl olabiliyor? Adam, görünmezlik ve ölümsüzlük açabiliyor.
Adamın silahı, para atıyor. İnanamıyorum, adam yere sıkıyor ama her mermisinin değdiği yere 1000$ düşüyor. Cidden bu nedir yahu?
Sohbetten gelip "Hile isteyen var mı? Size de ölümsüzlük vereyim." diyor. Adam kafasına göre bana da hile verebiliyor, bu nasıl oluyor?
Yere silahımı sıkıyorum, para düşüyor. Polisler vuruyor, canım gitmiyor. Üstelik ben hiçbir şey yapmıyorum, adam kendi hilesini verebiliyor.
Yolda yürüyorum, adam kendini çöp kutusu yapmış. Yolda yürüyen çöp kutusu var, garip cidden. Her şeyin içine ediyorlar resmen.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bu hilecilerin ta illa bana şey attırcaklar :D Hounds oyununda bi tane çocuk hile açmıştı video almıştım dc ye çağırdım çocuğu korkutum

Arkadaşlar Online oynuyorum o kadar çok hile var ki etraf hileden geçilmiyor ne kadar gereksiz insan varsa hile açmış. Anlamadığım bir şey var adam bana da hile verebiliyor, yahu bu nasıl olabiliyor? Adama bakıyorum görünmez olabiliyor, ölümsüz olabiliyor, silahı bomba atıyor. Silahı para atıyor adamın inanamıyorum. Adam yere sıkıyor her mermisinin değdiği yere 1000$ düşüyor. Bu ne ya? Sohbetten gelip hile isteyen var mı size de ölümsüzlük vereyim diyor. Adam kafasına göre kendi hile programından bana da hile verebiliyor bu nasıl oluyor? Silahımı sıkıyorum yere para düşüyor. Polisler vuruyor canım gitmiyor üstelik ben hiçbir şey yapmıyorum adam kendi hilesinden bana da hile verebiliyor. Yolda yürüyorum adam kendini çöp kutusu yapmış yolda yürüyen çöp kutusu var. Garip cidden. Her şeyin içine ediyorlar.
CSGO ilk ücretsiz olduğunda da aynı şey oldu.Her maç mevlana.

Arkadaşlar Online oynuyorum o kadar çok hile var ki etraf hileden geçilmiyor ne kadar gereksiz insan varsa hile açmış. Anlamadığım bir şey var adam bana da hile verebiliyor, yahu bu nasıl olabiliyor? Adama bakıyorum görünmez olabiliyor, ölümsüz olabiliyor, silahı bomba atıyor. Silahı para atıyor adamın inanamıyorum. Adam yere sıkıyor her mermisinin değdiği yere 1000$ düşüyor. Bu ne ya? Sohbetten gelip hile isteyen var mı size de ölümsüzlük vereyim diyor. Adam kafasına göre kendi hile programından bana da hile verebiliyor bu nasıl oluyor? Silahımı sıkıyorum yere para düşüyor. Polisler vuruyor canım gitmiyor üstelik ben hiçbir şey yapmıyorum adam kendi hilesinden bana da hile verebiliyor. Yolda yürüyorum adam kendini çöp kutusu yapmış yolda yürüyen çöp kutusu var. Garip cidden. Her şeyin içine ediyorlar.

Arkadaşlımla Oyundayken Adamlar Mevsim Değiştiriyordu Bir Yaz Bir Kış Oluyordu Sonra bir şey Yapmadığım Halde Polisleri Peşime Taktı

O bişeymi lan adam oyunun içinde hulk modu aktifleştirmişti zıplıyodu etrafta

Beni hamburgere çevirmişti bir adam.Şükret sen

Bence 1 ay girilmeyen hesaplar kaldırılmalı çünkü ban yiyen adam bir daha girip tekrardan açıyor tek zevki ise arkadaşlarla kapalı sunucuda görev yapmak orası çok eğlenceli ne hile var ne bir şey.

Bence 1 ay girilmeyen hesaplar kaldırılmalı çünkü ban yiyen adam bir daha girip tekrardan açıyor tek zevki ise arkadaşlarla kapalı sunucuda görev yapmak orası çok eğlenceli ne hile var ne bir şey.
Ancak o zaman aradaki masumlar da kaynayacak. Mesela bu yaz sonunda sistem alacak tonlarca kişi var, GTA 5'i şimdiden aldılar ve o vakit oynayacaklar.

Geri