Hiç sizede oldumu bu?

Para eden kısmı dokunmatik ekran ve ekranın çok büyük olması. Ne bekliyordun okul bilgisayarında RTX 2080 mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2000 TL ye sen o ekranın panelini alamazsın 2000 diyorsun :D

Dostum ekran çok büyük ve dokunmatik ne kadar olmadığını düşünsek de ortalama kalitede aslında en çok fiyata bu etki ediyor iPhone 11in 16gb ram ile 11k olmasının nedeni ne bu (örnek verdim)
Dokunmatiğin kalitesini şöyle açıklığim tahtaya biz basamasakta tahta kendi kendine ekrana öyle bi hızlı tıklıyordiki dokunmatiği bozuktu yani

Ben bakmıştım 8 gb ram vardı i5 vardı ama eski nesillerdendi (kacinci nesil hatirlamiyorum)

Para eden kısmı dokunmatik ekran ve ekranın çok büyük olması. Ne bekliyordun okul bilgisayarında RTX 2080 mi ?

2000 TL ye sen o ekranın panelini alamazsın 2000 diyorsun :D
hayır tahta 2000 tl ve bu olay taa koronadan önce ve ekran kartlarının fiyati düşükken oldu

Dokunmatiği çalışmıyordu başlarda yarım yamalak yani. İşte sürekli ben açar kapatırdım bir gün dokunmatik baya kötü oldu sonra hoca bana hep sen açıyosun nasıl becerdin falan demişti . Dokunmatik her köşede lazer mi ne varmış işte onun üstüne silgi tozu gelmiş onları ben çıkarttım sonra çok bilmiş arkadaşlar açtı aaa yaptık ettik falan demişlerdi çok uyuz olmuştum kalibrasyon yaptılar düzeldi.

ayn :D

hayır sistem özellikleri öyle
Hocam yukarda da söyledim olay sistem özellikleri değil ekranın paneli ve boyutu aynı zamanda dokunmatik olması para eden kısmı bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,269
Üyeler
203,768
Son üye
bpakmen
Geri