Bu pc kasar mi?

Arkadaş işlemcinin 16gb için destek vermediğini zaten belirtmiş , ayrıca DDR3 RAM almak ölü bir yatırımdır.
Hayır islemcim 16 gb ran destekliyor demek istediğim islemcim ekran kartına yetmiyor. Türkcem de sikinti var :)

Açıkçası 8 GB ram kullanımını aşmana imkan sağlayacak bir sistem değil. Yani aşsaydı bile DDR3 ram almak doğru değil. Sistem suyu çıkana kadar kullanılıp yeni sisteme geçmek daha mantıklı bence.

4gb yada 8gb RAM eklersen sıkıntı yaşamazsın
Tamamdir. Suanda 1x8 ram im var bunu 2x8 yapsam kac fps artar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası 8 GB RAM kullanımını aşmana imkan sağlayacak bir sistem değil. Yani aşsaydı bile DDR3 RAM almak doğru değil. Sistem suyu çıkana kadar kullanılıp yeni sisteme geçmek daha mantıklı bence.
Ekran kartım in iyi olduğunu dusunuyorum bu hafta aldim zaten sadece anakart islemci ram değiştirsem guzel olur gibi sizce?

Tamamdir. Suanda 1x8 RAM im var bunu 2x8 yapsam kac fps artar

Ekran kartım in iyi olduğunu dusunuyorum bu hafta aldim zaten sadece anakart islemci RAM değiştirsem guzel olur gibi sizce?
FPS e pek etkisi olmaz oyun içi droplar azalır

Oyundan oyuna değişir ama dual channel ram performans artışı %5 ila 10 arasında değişiyor . Şöyle bir durum var ama . Bu performans artışı yeni anakartların dualchannel üzerine tasarlanmış olmasından kaynaklanıyor. Elindeki anakartı tam olarak bilmiyorum ama eski anakartlarda günümüzdeki gibi bir performans artışı olmuyor diye biliyorum. Çünkü anakartın tasarımı dualchannel çalışması üzerine planlanmış , bios yazılımları vs dualchannel üzerine yazılmamış.

Tamamdir. Suanda 1x8 RAM im var bunu 2x8 yapsam kac fps artar

Ekran kartım in iyi olduğunu dusunuyorum bu hafta aldim zaten sadece anakart islemci RAM değiştirsem guzel olur gibi sizce?
dual channel ramler +4 +5 fps arttırır destekliyosa anakart 3200 3600 mhz tak 10 fps artar

Geri