aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,794
Artık benide rahatsız etmeye başladı gerçekten, şimdi elimdeki klavyeleri satıp yeni bir tane alcam.Aynen öyle sanki odada daktilo kullanıyorum![]()
Artık benide rahatsız etmeye başladı gerçekten, şimdi elimdeki klavyeleri satıp yeni bir tane alcam.Aynen öyle sanki odada daktilo kullanıyorum![]()
Şuanlık bi sıkıntı yok kulaklığım hala kargoda olduğu için idareten başka kulaklık kullanıyorum. Yoksa odanın kapısını kapatıyorum ses gitmiyorArtık benide rahatsız etmeye başladı gerçekten, şimdi elimdeki klavyeleri satıp yeni bir tane alcam.
Benimkininde de ses gitmiyor fakat yinede ben rahatsız oluyorum. Ya modlarım aliexpres kupon kampanyası gelince yada direk red switch klavye alırım.Şuanlık bi sıkıntı yok kulaklığım hala kargoda olduğu için idareten başka kulaklık kullanıyorum. Yoksa odanın kapısını kapatıyorum ses gitmiyor![]()
Blue seslidir bayaHangisini tercih etmeliyim artıları eksileri nedir ona göre bir klavye almayı düşünüyorum.
ben de onu diyorum sesin o yüzden çıktığını da biliyorum knkyok red switchler fps oyunları için lazerli sistemlileride var aynı cümlede yanlış kullanmışım lazerliler genelde red switchlerde oluyor hem sessiz hemde daha hızlı o dediğin çentik red switchlerde olmuyor o yüzden az ses çıkarıyor