Xiaomi HLK4021RT Drag Click Yapılır mı ?

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Bütçe
270
Arkadaşlar Kablosuz Bir mouse Arıyordum Karşıma Xiaomi HLK4021RT Modeli Geldi Sizce Bu mouse Nasıldır yani Drag Click Yaptığımda Sayar mı ? Benim Şuanki mousemle 15 Cps E kadar Çıkabiliyorum Butterfly la Da 13cps Arasında Dolaşıyorum Bu mouse İle Daha Fazlasını Görebilirmiyim ?
(Cps = Click Per Second = Saniye Başına Tıklama)

mouse;

(Başka mouse Önerebilirsiniz)​

YouTube'dan bakmayı dene :)
Burada deneyimleyen görmedim bu mouseu

YouTube'dan baktım ancak çok fazla test eden yok xiaomiye güvendiğim için sormak istedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YouTube'dan baktım ancak çok fazla test eden yok xiaomiye güvendiğim için sormak istedim :)

Ben de Xiaomi kullanıcısıyım ama mouse alırken tercih etmezdim herhalde.
Asus ve Hp mouseler vardı bu fiyata sanırım

Bu mouseu ben de merak ediyorum. Kablosuz mouse bu fiyatlara çok seçenek yok. Boyutu da büyük duruyor. Büyük elli insanların rline tam oturur gibi.

Bilmiyorum fakat almadıysanız https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,626981134.html bununla drag yapılıyor fiyatı da güzel
Kablosuz Olması Önemli Ya

Bu mouseu ben de merak ediyorum. Kablosuz mouse bu fiyatlara çok seçenek yok. Boyutu da büyük duruyor. Büyük elli insanların rline tam oturur gibi.

Hocam Logitech G Pro Var Bazı Valorant E Spor Oyuncuları Onu Kullanıyor Ama Çok Uçuk Fiyatlılar

Kablosuz Olması Önemli Ya

Hocam Gladius Model O Var Veya Logitech G Pro Var Bazı Valorant E Spor Oyuncuları Onu Kullanıyor Ama Çok Uçuk Fiyatlılar
Hocam benim bildiğim kablosuz mouseların çoğunda drag olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,402
Üyeler
186,480
Son üye
drago2game
Geri