Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 30,083
O zaman iptal edin hemenYok zaten hafta sonu çalışmıyor kargolar herhalde.
O zaman iptal edin hemenYok zaten hafta sonu çalışmıyor kargolar herhalde.
z370 1000 tl ediyor onu satıp r5 4650g ve b450 anakart almanı öneririmMalum konuyu en az forumun yarısı okudu herhalde o yüzden o konuyu yeniden açıklamıyorum. 1600 lirayı geçmeden alınacak en iyi İntel APU nedir ona göre ikna etmeyi deneyeceğim.
Soğutucu olarak bunu alsam olur mu zorunlu mu onu almak?O zaman iptal edin hemen
Ucuz soğutucu istiyorsan https://www.hepsiburada.com/snowman...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.60.9Soğutucu olarak bunu alsam olur mu zorunlu mu onu almak?
![]()
AMD AM4 Orjinal CPU FAN
AMD AM4 Orjinal CPU FAN ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Overclock yaparsınız diye kaliteli bir model önerdim bunu almak yerine orjinal de alabilirsinizSoğutucu olarak bunu alsam olur mu zorunlu mu onu almak?
![]()
AMD AM4 Orjinal CPU FAN
AMD AM4 Orjinal CPU FAN ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
intele de apu deniyor yine de.Intel APU yok, APU; AMD'nin isimlendirdiği bir şey.
Z370 i sat 11400 al.Elimde Z370 anakart var, daha doğrusu arkadaş verince olacak. O yüzden tercihim İntel olacak herhalde.
Amd uyumlu soğutucu.Soğutucu olarak bunu alsam olur mu zorunlu mu onu almak?
![]()
AMD AM4 Orjinal CPU FAN
Elinde değilmiş anakart arkadaşından 500 TL'ye alcakmışintele de apu deniyor yine de.
Z370 i sat 11400 al.
Amd uyumlu soğutucu.
Arkadaşından almasın o zaman yatırım yapılmaz 9.'aElinde değilmiş anakart arkadaşından 500 TL'ye alcakmış
Evet bende öyle dedim 2200g s2h önerdimArkadaşından almasın o zaman yatırım yapılmaz 9.'a
İşlemcide K ibaresi yok ama OC oluyor mu 2200g?Overclock yaparsınız diye kaliteli bir model önerdim bunu almak yerine orjinal de alabilirsiniz
amd işlemcilerde k yok çoğu işlemci overclock oluyor benim dediğim soğutucu yeterlidirİşlemcide K ibaresi yok ama OC oluyor mu 2200g?
OC oluyorsa paraya kıyıp bunu bile alırım
![]()
Gametech Hydra 240 mm Sıvı Soğutma Sistemi Rainbow Fiyatı - Trendyol
GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İntel de k ibaresi lazım AMD tarafında pro yazmayan işlemciler oluyor.İşlemcide K ibaresi yok ama OC oluyor mu 2200g?
![]()
GAMETECH Hydra 240mm Rgb Style Amd Intel Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutma Sistemi (lga 1700 Pin Kit Hediyeli) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bence sıvı soğutma alabiliyorsan i5 11400 ve h510 alsoğutucu sonra alırsınİşlemcide K ibaresi yok ama OC oluyor mu 2200g?
![]()