Yardım 1600TL İntel APU işlemci önerisi?

Forumuye

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
739
Malum konuyu en az forumun yarısı okudu herhalde o yüzden o konuyu yeniden açıklamıyorum. 1600 lirayı geçmeden alınacak en iyi İntel APU nedir ona göre ikna etmeyi deneyeceğim.

Intel APU yok, APU; AMD'nin isimlendirdiği bir şey.

Eklersen bu var ekleyemezsen

Ekran kartsız oyun oynatabilen serilerden diyim o zaman.
Sonunda F eki olmayan her Intel işlemcide bulunuyor sanırım. 1600'e i5 10400 var;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe ekleyebiliyorsanız direkt 11400 alın. Hazır indirimdeyken kaçırmayın. Eğer alamıyorsanız 11400'ü, 10400 alın.

Sonunda F eki olmayan her Intel işlemcide bulunuyor sanırım. 1600'e i5 10400 var;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe ekleyebiliyorsanız direkt 11400 alın. Hazır indirimdeyken kaçırmayın. Eğer alamıyorsanız 11400'ü, 10400 alın.
İkisi de biraz aşıyor. 1600ü geçmeyen bir şey bulursam ikna etmem daha kolay olur.

Malum konuyu en az forumun yarısı okudu herhalde o yüzden o konuyu yeniden açıklamıyorum. 1600 lirayı geçmeden alınacak en iyi İntel APU nedir ona göre ikna etmeyi deneyeceğim.

Bunu alabilirsin yada

Teknobiyotikte 50₺ daha ucuza satıyorlar

Bu paraya alınabilecek en iyi işlemci ileride rahatlıkla 1660s takabilirsin ama ilerisi darboğaz yapar

Bunu alabilirsin yada

Teknobiyotikte 50₺ daha ucuza satıyorlar

Bu paraya alınabilecek en iyi işlemci ileride rahatlıkla 1660s takabilirsin ama ilerisi darboğaz yapar
Elimde Z370 anakart var, daha doğrusu arkadaş verince olacak. O yüzden tercihim İntel olacak herhalde.

Geri