Hangi sistem daha çok performans verir?

Donanım arşivi yeni sistem çıkaracak onu bekleyebilirsin

intele harcama paranı ayrıca yazan arkadaşın mesaj sayısından belli ben hiç fabloyluk yapmadım
Hocam burada arkadaşa daha iyi bir sistemi öneriyoruz 9400F + 1660 daha iyidir istediginiz kadar 1600 + a320 + 5500XT diyin sizin söylemeniz gerçegi degiştirmez.

Hocam burada arkadaşa daha iyi bir sistemi öneriyoruz 9400F + 1660 daha iyidir istediginiz kadar 1600 + a320 + 5500XT diyin sizin söylemeniz gerçegi degiştirmez.

hocam konu açarmısınız i5 9400f süresini doldurdu önerip durmayın mesajınız yardımınız kadar konuşun daha yenisiniz bilmediğiniz konuya yorum yapmayın intel chıpset değiştiriyor sürekli oc yapmayacaksa 320 almasının zararı yok size kalsa başka işlemci takmak için bir daha anakart almalı boş yapmayın

hocam konu açarmısınız i5 9400f süresini doldurdu önerip durmayın mesajınız yardımınız kadar konuşun daha yenisiniz bilmediğiniz konuya yorum yapmayın Intel chıpset değiştiriyor sürekli oc yapmayacaksa 320 almasının zararı yok size kalsa başka işlemci takmak için bir daha anakart almalı boş yapmayın
Hahahahaha hesabı ne zaman açmışım bir bakarmısınız? 23 Mart 2020 ve sizden 1 gün daha önce kayıt olmuşum :) sadece foruma girmiyordum ve tekrar söylüyorum sizin söylemeniz gerçegi degiştirmez.

Hahahahaha hesabı ne zaman açmışım bir bakarmısınız? sadece foruma girmiyordum ve tekrar söylüyorum sizin söylemeniz gerçegi degiştirmez.

evet 23 martta açıp bi *** yapamamışsınız tebrikler cahilliğinize dewamke

Uzatmaya gerek yok oyun açısından 1 render için 2

i5 9400F li sistem bence de diğer sisteme göre daha iyi. Tamam intel önermiyoruz ryzen öneriyoruz ama bu 2 sistem arasında eğer 2. de ekran kartı+ anakart yükseltilmeyecekse 1.sistem daha iyi.

1. sistemi alırsam anakart beni nasıl kısıtlar ?
Hocam o sistem zaten size 3-4 yıl yeter (oynayacagınız çözünürlük ve ayarlarada baglı) ondan sonra yeni işlemci ve anakart alırsınız bu arada aklınızda bulunsun 2.sistemi alırsanızda anakartı degiştirmeniz gerekecek her türlü aynı mantıga geliyor o yüzden daha güçlü olan 9400F + 1660 daha mantıklı.

Yeni nesil işlemciye geçemezsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri